HOROSCOP 11 DECEMBRIE: În ciuda vremii de afară, iese soarele în viaţa multor zodii. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop 11 decembrie 2017 pentru toate zodiile. Află ce-ți rezervă astrele prima zi a săptămânii.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 17:43
HOROSCOP 11 DECEMBRIE: În ciuda vremii de afară, iese soarele în viaţa multor zodii. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC:

Azi, acești nativi au tendința să subestimeze orice lucru bun li se întâmplă. Cel mai bine și cel mai indicat ar fi să te uiți în jur, la cei care nu au atât de multe lucruri ca și voi.

TAUR:

Taurii tind să exagereze azi și îi pot enerva pe cei din jurul lor cu insistența lor atunci când vor să-și impună punctul de vedere. Poate că această insistență chiar va da rezultate, însă victoria va avea un gust ușor amar.

GEMENI:

Acești nativi visează la anumite favoruri pe plan profesional. Vor plăti bani mulți pentru ele și nu le va fi prea ușor pentru că vor exista anumite reacții de antipatie și invidie în acest proces.

RAC:

Nativii acestei zodii vor fi preocupați de activitățile personale azi, mai mult decât de cele profesionale. Aceste acțiuni cer multă discreție și intimitate. Toți cei din jurul lor vor fi curioși peste măsură să afle ce se întâmplă în viața lor intimă.

LEU:

Leii vor întoarce un favor pe care i l-au făcut un prieten mai de mult. Probabil va fi vorba despre o susținere morală sau de un sfat care să-l ajute să treacă peste o situație dificilă.

FECIOARĂ:

Chiar dacă cineva le face reproșuri dese acestor nativi, va ieși și soarele pe strada lor. Se simt iubiți și apreciați și mai ales înțeleși de către partenerul de viață, însă există o mică problemă în zona finanțelor.

BALANȚĂ:

Este foarte important ca acești nativi să nu se piardă cu firea azi și să înțeleagă faptul că nimeni nu este de neînlocuit și nimic nu durează o veșnicie. Ar trebui să accepte realitatea așa cum este și să meargă mai departe.

SCORPION:

Scorpionii sunt foarte respectați la locul de muncă și acest lucru îi vor ajuta să iasă dintr-o situație confuză. Acești nativi ar trebui să zâmbească mai mult pentru că au de ce.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi au o mare nevoie să fie amuzați și simt nevoia să se relaxeze. Ar trebui să facă și ceva în acest sens. Poate că un film în oraș cu niște prieteni ar fi o idee minunată.

CAPRICORN:

Pentru acești nativi, azi o să fie o zi excelentă. Orice fac capricornii azi va avea succes. Au noroc pe toate planurile: în dragoste, știu cum să comunice și relațiile cu prietenii merg foarte bine.

VĂRSĂTOR:

Poate că acești nativi au trecut prin momente destul de grele în ultima vreme, însă nu ar trebui să le privească ca pe niște eșecuri. Ar trebui să învețe că aceste lucruri fac parte din viață.

PEȘTI:

Peștii au tendința de a se refugia și preferă să nu se gândească la niște adevăruri care există, dar care îi deranjează. Făcând acest lucru dau dovadă de un comportament copilăresc și vor avea o zi neproductivă din această cauză.