Horoscop 11 februarie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 11 februarie 2015: teotrandafir.com vă prezintă previziunile astrale pentru ziua de miercuri. 

10 feb. 2015, 21:55
Horoscop 11 februarie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 11 februarie 2015

Horoscop 11 februarie 2015 – Berbec 
Nu ajunge doar sa simti cu intensitate, ci sunt momente cand e nevoie sa si exprimi in cuvinte ceea ce ai pe suflet, fie emotii frumoase, fie emotii mai putin placute. Comunicarea este esentiala in iubire, deci apropie-te de persoana iubita si spune-i cu mai mult curaj ce gandesti. Poate sunt sentimente profunde care merita transpuse in cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai usor daca fiecare si-ar exprima punctul de vedere cu incredere in fata celuilalt. Stai de vorba cu jumatatea ta, pentru ca, prin discutii sincere, veti putea rezolva cu succes o multime de probleme de cuplu.

Horoscop 11 februarie 2015 – Taur
Joci un rol cheie in rezolvarea unei crize prin care trece o persoana iubita. Tu vei fi cel mai de incredere confident si consilier pentru acesta, pentru ca nu esti direct implicat si, de pe margine, vezi mult mai usor ce trebuie facut pentru a depasi hopul. Ai trecut si tu prin ceva similar in trecut si ai rezolvat cu succes acel moment, ca atare acum stii sa impartasesti din propria experienta reteta cea mai eficienta. Ofera cu inima deschisa sfaturi, idei, solutii, pareri, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi corect si empatic. Tu intelegi cel mai bine ce simte pentru ca ai trait si tu asa ceva candva.

Horoscop 11 februarie 2015 – Gemeni
Uneori, primesti solutii la problemele care te framanta pe cai mai putin obisnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care il auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune solutii in situatia de fata, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe strada, la o idee sosita prin telefon sau de la radio, pentru ca pe calea sunetului va ajunge la tine raspunsul de care aveai nevoie. Chiar si o melodie auzita din intamplare in tramvai poate contine un mesaj foarte precis pentru tine, ca atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile palnie la tot ce vine spre tine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

Horoscop 11 februarie 2015 – Rac
Calatoriile acestei zile au dublu rol: te pun in legatura cu o multime de oameni interesanti cu care comunici usor, dar in acelasi timp te pun la treaba, deoarece depui eforturi pentru a ajunge la destinatie cu succes. Sunt drumuri mari consumatoare de efort, de parca ar necesita un act de vointa din partea ta, poate pentru ca nu esti on cea mai buna forma fizica si atunci e normal sa fie ceva mai dificil pentru tine. Nu lenevi acasa, nici macar daca esti lipsit de energie sau de motivatie pentru a pleca la drum, deoarece efectele acestei calatorii vor fi mai bune decat ai putea crede. Iti ridica moralul, tonusul, cheful, motivatia, deci este poarta spre o actiune noua.

Horoscop 11 februarie 2015 – Leu
Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joaca un rol important in planurile tale. Altfel lucrezi cand stii ca ai pe cine te baza la nevoie, pentru ca ai alaturi de tine persoane care chiar detin cheia la problemele care te framanta. Nu sunt simple promisiuni in van, nici iluzia ca te vor ajuta la o adica, ci ei sunt acolo concret, cu tot felul de solutii la dispozitie, pentru a te ajuta sa rezolvi ce ti-ai propus. Indiferent sub ce forma vine ajutorul acestora, te simti mult mai bine cand stii ca nu esti singur in lupta ta pentru atingerea unui scop, si iti arati recunostinta si multumirea fata de ceea ce pot face ei pentru tine. Si tu ai facut ceva similar cu alte ocazii!

Horoscop 11 februarie 2015 – Fecioara
Ar fi nevoie de o schimbare de atitudine in modul tau de a relationa cu copiii, pentru ca nu esti multumit de atmosfera de acasa. Iti dai seama ca au ramas unele lacune in educatia lor, de aceea iti iei angajamente solide pentru a recupera ceea ce stii ca nu le-ai oferit. Probabil trebuie sa ceri si tu mai mult de la ei, probabil ai fost prea indulgent si le-ai trecut multe cu vederea, sau exact invers, prea dur si vezi ca i-ai indepartat de tine. Fii un parinte sau un educator obiectiv si discuta cu cei mici cu prietenie si cu optimism. Pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te daca ti-ar placea modul in care te comporti tu fata de ei.

Citeşte despre celelalte zodii pe teotrandafir.com