Horoscop 11 IANUARIE 2021. Pregateste-te de o saptamana in roller-coaster!

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 11 IANUARIE 2021. Jupiter in Varsator se conecteaza cu Mercur si Chiron, aducand mai multa generozitate. Totdata, este un moment perfect sa spui cee ace gandesti, sa renunti la orice resentiment si sa construiesti punti catre oameni. Chiron trezeste autenticitatea viziunilor tale. Asculta-ti vocea interioara.

RomaniaTV.net
11 ian. 2021, 00:11
Horoscop 11 IANUARIE 2021. Pregateste-te de o saptamana in roller-coaster!

Horoscop 11 IANUARIE 2021.

Luna este in scadere si intra in Capricorn, unde va fi si Luna Noua. Pregateste-te de o saptamana in roller-coaster!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un lucru este sigur. Ti-ar placea mai mult sa fii in pat cu o carte buna decat afara in lumea stresanta si aglomerata. Dar totodata daca esti absent din lume, simti ca si cum pierzi ceva valoros pentru tine. Cat timp petreci cu alti oameni ? De ce nu incerci sa gasesti compania cuiva care imparte cu tine gustul cartilor bune si a statului acasa in varful patului ? Imbina ambele aspecte in mod constructiv.

Horoscop 11 IANUARIE 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea avea o dificultate de a fi prezent azi. Iti place sa te tratezi cu un anumit rasfat din cand in cand, insa oamenii din jurul tau vor sa cooperezi mereu. Sunt zile in care nu vrei sa fii matur ci doar sa te joci. Insa azi ar trebui sa te intrebi daca ai sau nu timp destul sa fii jucaus, pentru ca tu te incarci din aceasta stare. Gandeste-te la asta.

Horoscop rune 11-17 ianuarie Mihai Voropchievici. Ce zodie este binecuvântată de astre
Horoscop 11 IANUARIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Configuratia planetara a zilei te poate face sa te gandesti la un aspect al vietii tale care iti cauzeaza multa dificultate. Poate ca partenerul este mult timp plecat si asta este dificil pentru tine. Poate ca ai vrea ca acesta sa iti fie alaturi la propriu la bine si la greu. Poate aceste aspecte cauzeaza tensiune in relatie. Ai discutat despre ceea ce simti ? Daca nu, chiar ar trebui sa o faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 11 IANUARIE 2021. Rosteste-ti adevarul!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 11 IANUARIE 2021. Esti sincer cu tine insuti? Iti rostesti adevarul? Daca nu, acum este momentul sa incepi. Ai oportunitatea de a vorbi, de a vindeca, de a arata ca-ti pasa.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop 11 IANUARIE 2021 dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Da mai incet galagia. Indiferent cum se prezinta ea in viata ta, din exterior, oameni, locuri, situatii, sau din interior, ganduri si emotii agitate si numeroase care iti perturba linistea. Stai in liniste. Linistea este darul divinitatii prin care iti este spalat in acelasi timp spiritul, corpul si mintea de orice toxicitate. Fii curat pentru a avea iubire curata in viata ta.

Horoscop 11 IANUARIE 2021 dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Mentine-ti o minte deschisa. Influenta divinitatii, gratiei si Universului este deseori gasita in cele mai neasteptate situatii, locuri si relatii. Continua sa crezi in iubire si lasa-te surprins de surprizele vietii la momentele potrivite pentru tine si pentru ceilalti implicati.

Horoscop 11 IANUARIE 2021 dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Simte toata iubirea care exista in inima ta. Imparte din aceasta iubire cu alti oameni si trimite valuri de iubire in exterior. Arata ca iubesti orice. A iubi altceva sau pe altcineva si a exprima aceasta dragoste este forma suprema de manifestare a gratiei divine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.