Horoscop 11 iulie 2015: Săgetătorii trec prin momente de confuzie şi nesiguranţă

Horoscop 11 Iulie 2015. Săgetătorii trec prin momente de confuzie și nesiguranță, iar Gemenii primesc vești încurajatoare, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 12:52
Horoscop 11 iulie 2015: Săgetătorii trec prin momente de confuzie şi nesiguranţă

Horoscop Berbec 11 iulie 2015

Caracteristicile individuale și abilitățile dvs vă fac perfect pentru a ocupa anumite funcții sau să fiți în fața unei importante persoane. În dragoste, ați putea întâlni pe cineva care vrea o poveste de iubire frumoasă.
 
Horoscop Taur 11 iulie 2015

Noile obiective vor reprezenta un drum lung, dar vă veți bucura de fiecare punct atins și vă simțiți mulțumiți de rezultatele eforturilor dvs. În iubire, aveți posibilitatea de a comunica mai mult în mod regulat cu cineva care vă place.
      
Horoscop Gemeni 11 iulie 2015
 
Vești încurajatoare vă fac să vă simțiți un pic mai optimist cu privire la unele aspecte. La nivel emoțional, veți vedea că aveți multe în comun cu o persoană cunoscută de puțin timp.
 
Horoscop Rac 11 iulie 2015

Anumite vești sau evenimente hrănesc speranțele legate de o chestiune mai veche. În plus, cunoștințele pot permite să accesați o nouă oportunitate. În dragoste, astrele exercită o influența favorabilă asupra relației pe care ați început-o.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.


loading...