Horoscop 11 martie 2021. Setează-ţi limite, astfel încât să nu profite toţi de bunătatea ta!

Pot aparea momente tensionate cauzate de situatii sau de oameni din jurul tau, insa ar fi bine sa-ti pastrezi calmul. Orice are si o parte pozitiva din care poti invata ceva. Dar asta nu inseamna ca nu poti seta niste limite, astfel incat ceilalti sa nu profite de bunatatea ta.

11 mart. 2021, 01:01
Horoscop 11 martie 2021. Setează-ţi limite, astfel încât să nu profite toţi de bunătatea ta!
Horoscop 11 martie 2021

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 11 martie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te-ai putea simti mai jos cu energia si starea de spirit, in special din pricina incarcaturilor emotionale pe care le experimentezi in jur. Interactiunile de tot felul pot aduce tensiuni si neintelegeri care cauzeaza durere sufleteasca. Evita miscarile bruste si gandeste totul inainte de a reactiona. Altfel poti ajunge sa mergi pe o cale gresita, o cale de unde revii prea greu. Focuseaza-te pe pozitiv si bucura-te de o noua zi de viata, indiferent ce iti spune mintea.

Horoscop 11 martie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi primesti o sansa pentru o reinnoire si o schimbare pozitiva. Aseaza-te si priveste-ti planurile de viitor bazate pe tot ce s-a intamplat nou in viata ta si vino cu o noua strategie. Asta te va ajuta sa iti depasesti orice probleme care te-au tinut pe loc. Totul va fi bine. Tot ce ai de facut este sa crezi in tine si in abilitatile tale. Se pare ca ai destul de mult de munca in fata ta. Cu toate acestea, fa-ti neaparat timp zilnic sa te odihnesti si relaxezi. E vital.

Horoscop 11 martie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi iti va aduce mai multe solutii la probleme ce ti-au dat anumite batai de cap pana acum. Tot ce e bine sa faci este sa iti domolesti ritmul, sa il ajustezi la ritmul Universului pe care il simti in inima ta si sa nu te mai impingi inainte pana la epuizare. Da-ti timp si spatiu pentru odihna si decompreseaza-te din cand in cand. Nu da inapoi si incearca sa nu te izolezi in carapace prea mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 11 martie 2021. Spune ce simti

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 11 MARTIE 2021. Spune ce simti si nu lasa tensiunea sa se acumuleze. Poti seta limite, asfel incat sa nu sacrifici prea mult din timpul alocat celor dragi. Ai nevoie de aceasta conexiune cu partenerul, cu familia, pentru a-ti restabili starea de bine.

Citeste si Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 10-14 MARTIE 2021. Influente in casa banilor, Mercur si Jupiter iti golesc porfofelul

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 11 martie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In timp ce tie iti place de regula ca toate relatiile tale romantice sa fie extrem de confortabile, hranitoare pentru suflet si emotionale, vei vedea ca asta nu poate sa fie mereu posibil. Exista o lipsa de conexiune intre tine si un partener apropiat acum ce poate fi dificil de rectificat. Timpul este chiar singurul care poate rezolva o anumita problema. Tine minte ca relatiile nu merg intotdeauna conform planului tau. Exista un scop in toate.

Horoscop dragoste 11 martie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fanteziile tale pot deveni acum realitate, in special cand vine vorba de relatii. Poti trai un moment la care ai visat demult, deci fii pregatit. Acea persoana atractica din colt a tot fost cu ochii pe tine. Sangele iti pulseaza mai puternic ca oricand. Reaminteste-ti ca toate visele pot deveni realitate candva, iar azi este o asemenea zi.

Citeste si Horoscop Minerva 8-15 martie 2021. Schimbări uriaşe pentru toate zodiile

Horoscop dragoste 11 martie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cand vine vorba de relatiile cu altii, fii atent sa nu insisti ca toata lumea sa faca asa cum zici si crezi tu. S-ar putea sa ai asteptari asa de mari de la partener, incat el sau ea sa nu poata niciodata sa traiasca la aceste standarde. De fapt, astfel ai pregati un esec, pretinzand ca aceasta persoana sa fie intr-un fel opus decat este. Alege intelept.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.