Horoscop Minerva 8-15 martie 2021. Schimbări uriaşe pentru toate zodiile

Aspectele astrale ale săptămânii aduc o energie puternică, o creștere a forței fizice și mentale care pot face minuni.

08 mart. 2021, 00:26
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021. Schimbări uriaşe pentru toate zodiile
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec

S-ar putea să te simți mai energic cum te-ai simțit de mult timp. Aspectele astrale aduc o energie puternică care îți va spori acuitatea mentală și forța fizică. Acest lucru te poate ajuta cu adevărat să abordezi și să termini orice sarcini care s-au acumulat.

Este posibil ca viața ta romantică să sfârâie, săptămâna aceasta. Te simți foarte atras și trăiești intens pasiunea alături de cea pe care o/îl iubești. O călătorie într-un loc în care să fiți doar voi doi este foarte indicată. Acest lucru vă va oferi șansa să vă reconectați unul la celălalt. O dragoste nou descoperită va aduce prospețime și emoție în viața celor singuri.

Citeste si Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Nativii sunt determinaţi să-şi atingă ţelurile, ambiţioşi şi inspiraţi

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur

Dacă vrei să îți asumi ceva serios, aceasta este săptămâna ta. Influxurile astrale îți vor aduce o creștere a forței fizice și mentale care pot face minuni pentru tine. Aruncă orice nesiguranță sau lipsă de încredere la coșul de gunoi.

Cei care sunt părinți singuri ar putea avea o săptămână foarte romantică. Vor întâlni, în cele din urmă, pe cineva cu care au multe în comun. Nu-ți fie frică să iei angajamente serioase. Este o perioadă foarte bună și vei lua toate relațiile personale în serios.

Horoscop 8-15 martie 2021 Gemeni

Dacă te-ai simțit mai lent în ultima vreme, săptămâna aceasta vei sesiza o creștere a energiei, care îți va spori foarte mult și creativitatea și forța fizică. Profită de ocazie pentru a respira aerul proaspăt fie printr-o activitate sportivă, fie printr-o plimbare lungă. Mișcarea îți poate direcționa energia fizică și poate oferi minții șansa de a te curăța.

Dacă ești singur, în această săptămână, șansele să te îndrăgostești de un coleg sunt foarte mari. Deși acest lucru ar putea părea bun la început, ar putea duce la complicații în relațiile de la locul de muncă.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac

Este o săptămână minunată din punct de vedere profesional și vei descoperi că performezi la cote înalte. Este foarte ușor să atragi atenția asupra ta și să fii apreciat.

Citeste si HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

Viața sentimentală este în efervescență săptămâna aceasta. Te simți foarte pasional în prezența femeii/bărbatului pe care îl iubești. Te vei gândi serios la un angajament. S-ar putea să te gândești chiar la căsătorie. Este cel mai bun moment bun pentru a face un pas atât de important. Dacă nu ai o relație, întâlnirea cuiva nou va aduce prospețime și emoție în viața ta, care a fost plictisitoare în ultima vreme.

Citeste restul zodiilor pe www.huff.ro