Horoscop 11 martie 2023. Juno, asteroidul căsătoriei, intră în Taur. Ce impact are asupra zodiilor?

Juno în Taur ne poate ajuta să încetinim ritmul, ca să avem timp sa evaluăm angajamentele pe care am vrea să luăm.

10 mart. 2023, 12:04
Horoscop 11 martie 2023. Juno, asteroidul căsătoriei, intră în Taur. Ce impact are asupra zodiilor?

Horoscop 11 martie 2023. Juno este al treilea asteroid descoperit și unul dintre asteroizii mari din centura principală. Juno este unul din cei doi mari asteroizi de tip S alături de 15 Eunomia. Se estimează că Juno conține 1% din masa totală a centurii de asteroizi. Denumirea sa oficială este 3 Juno. Juno a fost descoperit pe 1 septembrie 1804 de astronomul german Karl L. Harding și numit astfel după numele zeiței Iuno (echivalentul roman al zeiței grecești Hera).

Juno în astrologie
În astrologie, Juno este asteroidul angajamentului, al căsătoriei. Juno arată cum ne exprimăm angajamentul și atitudinile noastre în jurul acestui angajament. În tranzitul său prin zodiac, Juno are diverse efecte asupra nativilor.

Horoscop 11 martie 2023. Impactul lui Juno în Taur 2023
Juno este de aproape 2 luni în Berbec, apoi se va muta în Taur în 11 martie 2023. Berbecul este plin de Fc și energie, în timp ce Taurul este un semn de Pământ stabil și constant. Este destul de diferit, deci, iar angajamentul nu este deloc zorit în Taur. Ne luăm timp pentru că vrem să fim siguri înainte de a ne angaja față de oameni, locuri, proiecte și decizii.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Juno în Taur ne poate ajuta să încetinim ritmul, ca să avem timp sa evaluăm angajamentele pe care am vrea să luăm. Abia după ce adunăm informațiiole de cre avem nevoie și să ne asigurăm că putem avea încredere totală în acel ceva, putem trece la acțiune.

Odată ce ne angajăm, Juno în Taur face tot posibilul să ne asigurăm că rămânem angajați și suntem implicați pe termen lung. Nu ne retragem rapid sau ușor din angajament și vrem să rămânem cu el cât de mult putem. Taurul este un semn foarte loial, așa că putem fi destul de loiali în timpul acestui tranzit și cerem același lucru în schimb.

Doar că poate deveni dificil să realizăm când ar trebui să plecăm, dacă  lucrurile nu funcționează cum ar trebui. Există riscul să încercăm din răsputeri să salvăm ceva ce nu mai poate fi salvat. Așadar, trebuie să ne asigurăm că vedem lucrurile așa cum sunt și că nu lăsăm mândria sau încăpățânarea să ne joace feste. Trebuie să ne angajăm și față de noi înșine!

Iată cum influențează Juno în Taur 2023 fiecare zodie, între 11 martie și 2 mai.

Horoscop 11 martie 2023 Berbec
Asteroidul Juno din Taur te poate face să te dedici și mai mult angajamentelor existente și poți fi foarte loial. S-ar putea să îți faci timp pentru a intra în noi angajamente. Te simți încrezător.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Horoscop 11 martie 2023 Taur
Asteroidul Juno din zodia ta poate aduce mai multe oportunități de angajament față de tine însuți. Poți intra în noi angajamente de care ești încântat. Poți lua frâiele în relații angajate și poți fi mai entuziast.

Horoscop 11 martie 2023 Gemeni
Asteroidul Juno din Taur s-ar putea să te facă să nu vrei prea multă vâlvă în jurul unui angajament. În schimb, s-ar putea să iei singur deciziile înainte de a anunța pe cineva. S-ar putea să-ți faci acest timp pentru a te angaja mai mult față de tine însuți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.