Horoscop 12-18 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Transformare în profunzime a unor nativi. În vieţile nativilor apar persoane din trecut care îi pot bulversa

Săptămâna 12-18 februarie 2024 este plină de surprize şi provocări. Cărţile lui Mihai Voropchievici vorbesc despre situaţii nefericite care se încheie, despre persoane din trecut care reapar în prezent, despre situaţii bulversante.

10 feb. 2024, 23:52
Horoscop 12-18 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Transformare în profunzime a unor nativi. În vieţile nativilor apar persoane din trecut care îi pot bulversa

Horoscop Mihai Voropchievici BERBEC

Cartea Cosmos pentru Berbec vorbeşte despre o săptămână care simbolizează reușită în orice întreprind. Se întrevede un deznodământ fericit al unei situații la care ei sunt părtaşi, a spus numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri ascunse.

Horoscop Mihai Voropchievici TAUR

În schimb, Taurul dă de Râu și-i place la râu, pentru că începe să viseze. Stând în râu, uită că a fost trădat, abandonat. Totuși el e supărat pentru că este prizonier într-o situație în care el s-a complăcut, având atât de multă încredere într-un partener pe care-l credea ideal, dar care l-a dezamăgit.

Horoscop Mihai Voropchievici GEMENI

Geamănul are o carte neutră, Ovalul. Gemenii trebuie să încerce să-şi păstreze optimismul, să aibă răbdare, să dea dovadă și de gentilețe. Ei iubesc foarte mult bârfele și se roagă la Dumnezeu să dea o întâlnire călduroasă în care acele persoane care vin să-i dezvăluie niște secrete pe care le presupune.

Citeste si Cât de bine gătești în funcție de zodie! Fecioarele și Racii, printre cei mai pasionați de gastronomie

Horoscop Mihai Voropchievici RAC

Racul are o carte dificilă care simbolizează sfârșitul. Negru este cartea, simbolizează sfârșitul unei situații în care, ca să iasă deasupra și să zâmbească, trebuie să suporte o transformare totală. Adică, schimbarea să fie în profunzime.

Horoscop Mihai Voropchievici LEU

Leul are roșu, 19, carte pozitivă. Acest lucru înseamnă că Leii pentru săptămâna viitoare au o forță activă. Vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care-l au și a energiei bine canalizate.

Horoscop Mihai Voropchievici FECIOARĂ

Fecioara are o săptămână în care trebuie să predomine prietenia, altruismul și pozitivitatea. Se bucură de întoarcerea unei persoane dragi pe care n-a văzut-o de câțiva ani. Așa că în relațiile cu acea persoană dragă, trebuie să facă ea primul pas ca să demonstreze că nu s-a schimbat nimic.

Horoscop Mihai Voropchievici BALANŢĂ

Balanța are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate din cauza unei situații pe care ele o credeau benefică. Devin furioase, au orgoliul rănit, clocotesc de nervi și sunt predispuse la dispute. Dacă nu-și rezolvă această problemă pe care o au în dialogul cu alte terțe persoane, Balanțele rup legăturile.

Citeste si Zodiile care se despart după Ziua Îndrăgostiților 2024. Un nativ norocos are șansa să-și întâlnească sufletul pereche

Horoscop Mihai Voropchievici SCORPION

Scorpionul are Luna, carte neutră care îi obligă pe aceşti nativi să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea. Emoțiile puternice îi apasă mai cu seamă noaptea. Se recomandă să renunțați la indecizii dacă vreți să luați o hotărâre, să renunțați la pasivitate.

Horoscop Voropchievici SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o carte neutră, triunghiul, care simbolizează pentru săptămâna următoare importanța comunicării și a schimburilor de idei. Se anunță întoarcerea unei persoane care este foarte așteptată.

Horoscop Mihai Voropchievici CAPRICORN

Pentru Capricorni, începutul unei noi acțiuni, mai ales în profesie. Se pare că săptămânile anterioare tot nu v-au mulțumit tatonările profesionale, dar realizarea materială este pozitivă pentru că ceea ce vă oferă în săptămâna următoare se pare a fi acea muncă pe care vă face plăcere să o faceţi.

Horoscop Mihai Voropchievici VĂRSĂTOR

Vărsătorul are clepsidra, carte instabilă. O săptămână cu o zi bună, cu o zi rea: într-o zi pasiune, sentimente puternice, iar a doua zi posesivitate, gelozie, exprimare dură.

Horoscop Mihai Voropchievici PEŞTI

Peştii au Steaua, care este o carte foarte bună și aceasta simbolizează o activitate profesională reușită, cu o realizare materială pozitivă și sfârșitul unei acțiuni care nu a fost benefică, care i-a chinuit mult.