Horoscop 12-18 iunie: Cine are noroc de bani în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

11 iun. 2017, 18:46
Horoscop 12-18 iunie: Cine are noroc de bani în această săptămână

GEMENI

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, însă va trebui să te concentrezi mult mai mult pe sarcinile de la serviciu.

Ai putea să te simţi bulversată de volumul mare de muncă, însă vei reuşi să duci totul la bun sfârşit cu ajutorul unui coleg despre care aveai o cu totul altă impresie. 

RAC

Avansezi neaşteptat de bine pe plan profesional în aceste zile datorită energiei de care dai dovadă.

Eşti pusă pe fapte mari şi îi vei da pe spate pe toţi cei din jurul tău. Nu este exclus să primeşti un bonus stimulator pentru toate eforturile depuse la locul de muncă.

LEU

Munca în echipă te va ajuta să îţi măreşti veniturile în această perioadă, dar ai grijă în cine ai încredere.

E posibil ca un coleg invidios să creadă că merită mai mult şi să te facă pe la spate atunci când te aştepţi mai puţin. Nu te bucura înainte de a te vedea cu banii în mână şi ascultă de sfaturile unei persoane în care chiar poţi avea încredere!

FECIOARĂ

Banii se duc din ce în ce mai mult în această perioadă, iar acest lucru te deprimă.

Apar lucruri imprevizibile, însă nici tu nu eşti prea grijulie cu cheltuielile. Dă dovadă de mai multă prudenţă şi fă economii în condiţiile în care ai planuri mari de viitor. Cu toate că eşti atenţionată, nu pare să înţelegi deloc!

Mai multe pe eva.ro