HOROSCOP 12 APRILIE 2019. Nori negri înaintea weekendului. Ce zodii au probleme

HOROSCOP 12 APRILIE 2019. RomaniaTV.net vă prezintă zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

11 apr. 2019, 11:51
HOROSCOP 12 APRILIE 2019. Nori negri înaintea weekendului. Ce zodii au probleme

Horoscop 12 Aprilie 2019 Berbec
  • Astăzi totul funcționează încet, iar tu îți cam pierzi răbdarea, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Atenție la modul cum comunici cu șeful sau cu o femeie mai în vârstă, căci e foarte posibil să fii înțeles greșit. Pașii spre împăcare sunt mai greu de făcut, dar nu sunt niciodată imposibili.
  • Cere-ți iertare și mergi mai departe. La job ai nevoie de o altă doză de răbdare, căci totul evoluează foarte încet. Încet, dar sigur, iar graba nu este o prioritate. Fii blând cu tine și înaintează, chiar dacă folosești pasul piticului, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019! Pretențiile tale, dar și ale familiei cresc destul de mult.
  • Relația cu partenerul de viață are șanse mari să se îmbunătățească, iubirea plutește deasupra casei voastre, respectul reciproc vă ajută să evoluați în aceeași direcție și, poate cine știe, veți face un pas important în relația voastră, cum ar fi căsătoria. Deții controlul la serviciu și nimic nu reușește să îți schimbe starea de spirit. Ești înconjurat numai de oameni cu suflet frumos, iar asta îți influențează și ție starea de spirit.

Horoscop 12 Aprilie 2019 Taur

  • Ai o perioadă aglomerată, iar stresul te face să răbufnești din ce în ce mai des acum, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Amintește-ți că cel mai important este să ai încredere și să te bucuri de această „călătorie” spre reușită fără să te îngrijorezi în privința destinației. Prietenii își dau silința să detensioneze situația, să te ajute să te relaxezi. Reușesc să te scoată din casă, dar mintea ta este tot la rezultatul mult dorit, care se cam lasă așteptat.
  • Ai parte de vizita unui prieten care îți dezvăluie ceva neașteptat. Te bucuri totuși că ești persoana cu care a ales să împartă informația, deși vestea este una proastă, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Ai face bine să încerci să îi oferi ajutorul, întrucât reprezinți ceva important pentru acea persoană și ești singurul în măsură să i-l ofere.

Horoscop 12 Aprilie 2019 Gemeni

  • Deși nu pare că vei avea parte de program încărcat astăzi, activitatea intensă de la serviciu e de altă părere, iar acum ești prins în multe hârtii, calcule, programări și alte lucruri urgente pe ordinea de zi, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Faci față cu greu, dar reușești cumva să închei ziua de lucru, după multe ore de la terminarea programului, dar măcar ai lăsat totul în perfectă ordine. În sfârșit vei fi acasă, unde vei găsi familia, relaxarea și odihna. Mediul relaxant îți ia oboseala cu mâna.
  • Poate că nu ai primit tot timpul ceea ce ți-ai dorit și nu ai fost pus în centrul atenției atunci când îți doreai pe deplin, însă astăzi e unul dintre momentele în care toate lucrurile bune pe care le-ai oferit cândva, fie ele și materiale, se întorc, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Îți pun pe buze un zâmbet ca al unui copil și îți gâdilă inima, așa cum nu ți s-a mai întâmplat de ceva timp.
Horoscop 12 Aprilie 2019 Rac
  • Ai o putere extraordinară de a convinge oamenii să te urmeze, să-ți acorde încrederea, timpul și toată priceperea lor, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Și, deși lucrurile evoluează încet, ești cât se poate de liniștit și atent la tot ce ai de făcut. Se lucrează intens, chiar și în afara orelor de lucru. Pe planul familial, dorul de rude (unele pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme) îți dă o stare de melancolie care vrea să te însoțească toată seara. Un telefon ar fi soluția, ocazie cu care ai putea planifica o revedere mult dorită de ambele părți.
  • Ziua de astăzi aduce probleme pe planul sentimental. Încearcă să aplanezi conflictele, chiar dacă nu ești în cea mai bună stare, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. E posibil să achiziționezi ceva dintr-un magazin de bijuterii, iar pe seară să îți petreci timpul cu prietenii.

Horoscop 12 Aprilie 2019 Leu

  • În cuplu comunicarea cu persoana iubită devine ceva mai bună, mai blândă, dar este necesară o discuție serioasă despre lucrurile aduse în atenție încă de acum câteva seri. S-au spus multe lucruri dureroase, iar acum doar sinceritatea, adevărul și iubirea mai pot descurca ițele poveștii voastre, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019.
  • Un sfat venit din partea unei persoane apropiate te ajută să găsești numitorul comun, calea spre revenirea la normal. La locul de muncă este bine, doar starea sufletească și problemele sentimentale te-au scos total din ritm. Norocul tău este că poți să recuperezi totul foarte repede.
  • Persoane noi își fac apariția în viața ta, iar asta nu poate decât să te bucure. Dai dovadă de amabilitate și te gândești la o posibilă colaborare cu ele în interes de serviciu, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Pe planul sentimental, lucrurile merg mai bine ca niciodată.

Horoscop 12 Aprilie 2019 Fecioară

  • Primul pas este întotdeauna ezitant, declanșator de emoții puternice, dar cu puțină încredere totul va căpăta sens, orice lucru mărunt are acum rostul și locul lui în tabloul reușitei, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. În familie este bine, doar o rudă apropiată întâmpină ceva probleme de sănătate. Ai încredere, căci se va simți mai bine foarte curând. Încearcă să te liniștești, să lași toată teama deoparte, căci orice emoție negativă îți poate schimba radical starea de spirit.
  • Te afli în punctul în care nu știi exact încotro te duce viața, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Ești supus unor examene dificile, cărora simți că nu le poți face față. Echilibrul își face simțită absența. Renunță la vicii, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.
Horoscop 12 Aprilie 2019 Balanță
  • Starea de apatie în care ești îi sperie pe toți și îi cam face să fie și confuzi, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Toată această situație în care ești te va afecta serios atât acasă, cât și la job. Te poți considera norocoasă pentru că ai parte de susținerea colegilor, a prietenilor, dar ți se alătură și cei dragi.
  • Pentru a putea trece mai ușor peste evenimentul neplăcut, îți recomandăm să te odihnești, să acorzi atenție activităților care te solicită mult mai puțin și să stai în compania celor dragi sau poate cea mai bună prietenă are timp să treacă pe la tine în această după-amiază, după serviciu, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Totul va fi bine.
  • Anturajul tău te îndeamnă să te implici în lucruri pe care nu ții neapărat să le faci, iar asta nu poate decât să îți inducă o stare de confuzie pe parcursul întregii zile. Păstrează-ți calmul și colaborează cu oamenii care nu vor decât să aducă un plus în viața ta!

Horoscop 12 Aprilie 2019 Scorpion

  • Mai bine te oprești în acest punct decât să mergi mai departe cu un proiect în care nu mai ai încredere, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Ce rost ar avea energia ta irosită? Renunță lași totul baltă, doar pune totul pe pauză acum, măcar pentru o perioadă, până te mai limpezești puțin, până ai timp să-ți pui totul în ordine, pentru a putea decide o dată pentru totdeauna: renunți sau mergi înainte, fără teamă? Familia este destul de sceptică, dar te va susține până la capăt. Jobul este cel care te mai scoate puțin din cotidian și te mai ajută să îți mai iei gândul de la această grijă, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Să ai răbdare multă, încredere totală în tine și va fi bine!
  • Problemele de sănătate își fac apariția în viața ta, așa că este de preferat să consulți un medic specialist, pentru ca situația să nu se agraveze. Fii optimist, totul va fi bine!

Horoscop 12 Aprilie 2019 Săgetător

  • Se anunță o petrecere unde vei fi invitat alături de întreaga familie, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Acest eveniment vine la fix, numai bine, te mai relaxezi și tu puțin, mai socializezi, mai cunoști oameni noi. Deși revii acasă aproape de zorii zilei, ești plin de energie și foarte creativ. Se anunță ceva noutăți. La birou ai cea mai unită echipă, așa că nu-ți faci niciun fel de griji în privința proiectelor voastre. Vei atrage investitorii străini de partea ta, iar asta te va răsplăti pentru toată această dorință aprigă de a reuși.
  • Vei molipsi pe toată lumea cu energia ta pozitivă, inclusiv pe animalul tău de companie. Vei duce până la capăt toate lucrurile pe care ți le-ai propus să le faci astăzi, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Nimic nu îți stă în cale și ești gata să bifezi în carnețel o nouă faptă caritabilă realizată de tine.

Horoscop 12 Aprilie 2019 Capricorn

  • Lași urgențele pentru mai târziu, căci altele sunt planurile tale în această zi, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Îți recomandăm să nu neglijezi familia, casa și locul de muncă pentru a păstra imaginea pe care ți-ai creat-o în societate. Persoanele dragi te înțeleg, acceptă nevoia ta de singurătate, din când în când, cel puțin.
  • „Răbdarea” este cuvântul care te caracterizează astăzi. Vine cu un surplus de energie, fapt care va stârni invidie în rândul celorlalți, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Ești dornic să faci mișcare, așa că nu este exclus să faci o vizită la sală. Așteaptă-te la ce e mai bun!

Horoscop 12 Aprilie 2019 Vărsător

  • Este mult mai bine să te îndepărtezi puțin de tot ce te stresează, te enervează și îți dă și mai multă confuzie. Fii cât se poate de surprinzător și invită-ți familia, pentru prima dată, la o plimbare, o ieșire, o scurtă călătorie, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Serviciul este cel mai minunat loc unde ai putut întâlni oameni frumoși, valoroși și foarte apropiați de sufletul tău.
  • Surprizele se țin lanț astăzi de semnul tău zodiacal. Se pare că, după o perioadă mai puțin favorabilă, se ivesc avantaje în aproape toate domeniile, mai puțin în ceea ce privește munca. Îți petreci mai mult timp cu familia, ceea ce va aduce un plus de prospețime în starea ta psihică, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Evită conflictele generate de afirmații spuse la nervi și totul va decurge bine!

Horoscop 12 Aprilie 2019 Pești

  • Azi este ziua perfectă în care orice veste poate fi fantastică, potrivit horoscop 12 Aprilie 2019. Toți sunteți tensionați, dar să știi că merită, iar tot ce-ai făcut ca să se ajungă aici este mai mult decât miezul acestei reușite. De la tine a pornit totul. Familia este foarte mândră de tine, iar asta îți va demonstra astăzi, la cină.
  • Dacă te-ai gândit să scapi de monotonie mergând într-o mică excursie/călătorie, îți sugerăm să eviți pe cât posibil aglomerația din trafic la orele de vârf. Nu te va ajuta la păstrarea calmului și va genera o stare de moleșeală. În familie, lucrurile se anunță destul de tensionate, așa că ar fi bine să eviți pe cât de mult posibil discuțiile inutile