Horoscop 12 august 2015: Racii se bucură de şanse de reuşită

Horoscop 12 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
11 aug. 2015, 10:54
Horoscop 12 august 2015: Racii se bucură de şanse de reuşită

Horoscop 12 august 2015 – Berbec

Prietenul la nevoie se cunoaste, ca atare azi poti privi cu incredere in jurul tau, ca sa vezi pe cine te poti baza la nevoie. Ajunge doar sa arunci o vorba ca ai avea nevoie de un sfat si atunci vei vedea cine sare in sprijinul tau. Nu astepta un miracol din senin, pentru ca nu se va intampla nimic daca nu recunosti sincer ca nu stii ce trebuie facut intr-o anumita situatie complicata. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui fara jena ca nu stii, ca nu ai solutii la problema respectiva. Cineva va fi alaturi de tine trup si suflet si te va indruma pas cu pas, impartasindu-ti din propria sa experienta.

Citeşte şi Horoscop inedit: Cum ar arăta vieţile zodiilor, dacă ar fi seriale de comedie

Horoscop 12 august 2015 – Taur

Nu poti face nici un pas mai departe daca te inconjori de oameni lenesi, tristi, pesimisti, negativisti, ca atare, daca vrei ceva de succes, alege-ti cu exigenta tovarasii. Azi ai in jurul tau persoane care te trag mai mult inapoi, care asteapta doar sa li se dea si sa li se faca, care se arata neputinciosi si saraci in idei, ca atare de aici trebuie sa inceapa reusita ta: in a-ti gasi cei mai buni parteneri de munca. Vei simti imediat daca mediul in care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu accepta chiar orice. Degeaba esti tu plin de elan si de creativitate daca ceilalti spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fara ei!

Horoscop 12 august 2015 – Gemeni

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti prea ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Horoscop 12 august 2015 – Rac

Sansele de reusita intr-o confruntare aprinsa sunt de partea ta astazi, ca atare profita de vantul prielnic de care te bucuri azi pentru a-ti face dreptate sau a iesi primul intr-o competitie dura. Detii toate resursele necesare succesului, dar nu uita ca una din valorile care vor cantari cel mai mult in cazul unei comparatii de forte cu oameni la fel de bine pregatiti va fi calitatea! Cel mai bun va castiga cu adevarat, dar tu esti cu un cap deasupra tuturor si te poti remarca extrem de usor, tocmai pentru ca ai studiat, ai acumulat informatie si acum ai ocazia de a le pune in lumina.

Citeşte şi Horoscop: Află câtă încredere ai în propriile forţe, în funcţie de zodie

Horoscop 12 august 2015 – Leu

Ai o atitudine cam ostila fata de restul lumii, de parca nu ar exista in jurul tau prea multi oameni placuti tie. Te simti ca printre straini, nu-ti gasesti cuvintele sa te apropii de ei si sa inchegi o discutie, ba chiar ai sentimentul ca ti se raspunde nepoliticos, de parca toti ar avea ceva cu tine. E o impresie gresita, nu ai in jurul tau atatia inamici pe cat ti se pare, ca atare tu ar trebui sa fii cel care se mai relaxeaza un pic, pentru ca agresivitatea provine chiar de la tine! Multumeste-te cu oamenii pe care ii ai alaturi, asa cum sunt; nu ai de unde scoate altii!

Horoscop 12 august 2015 – Fecioara

Daca faci echipa cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este in gasirea partenerilor adecvati pentru ceea ce ti-ai propus. Cauta in jurul tau oameni care nu-ti seamana, care vin cu alte calitati si alte resurse in proiectul de care te ocupi. Cheama alaturi persoane cu resurse mari de energie sau de rabdare, tovarasi de lucru dispusi sa puna mana sa construiasca ceva concret sau pe altii care stiu ce e de facut la nivel teoretic. Unindu-va cu totii fortele, proiectele incepute vor merge excelent, pentru ca fiecare in parte, separat, nu ar ajunge la aceleasi rezultate.

Citeste mai mult pe Revista Teo.