Horoscop 12 august 2015: Tensiune şi nervi pentru zodia Peşti

Horoscop Miercuri 12 August 2015. Peștii încearcă să rezolve o problemă veche, iar Taurii ies dintr-o situație neplăcută, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
11 aug. 2015, 13:41
Horoscop 12 august 2015: Tensiune şi nervi pentru zodia Peşti

Horoscop Berbec 12 august

Astăzi aveți energia necesară pentru a face ceea ce vă place, dar vă puteți simți frustrați și chiar furioși, dacă apare ceva în drumul dvs. Fiți mai răbdători în activitățile și ocupațiile în care lucrurile depind mai mult de dvs.
 
Horoscop Taur 12 august

Aveți posibilitatea de a ieși dintr-o situație neplăcută. Dacă aveți nevoie de ajutor într-o situație nefavorabilă, puteți apela la o persoană apropiată care să vă ofere sprijin. Aveți grijă și nu vă vărsați mânia asupra persoanelor din jurul dvs.
 
Horoscop Gemeni 12 august

Astăzi veți fi mai impulsivi și veți dori să acționați pe cont propriu. Fiți atenți cu agresivitatea verbală, mai ales dacă sunteți supărați. În dragoste, este momentul ideal pentru a lua o decizie importantă.
 
Horoscop Rac 12 august

Fiți atenți atunci când comunicați cu oamenii care sunt mai agresivi și nu le pasă de sentimentele dvs. Este o zi potrivită pentru a examina activitățile care sunt necesare pentru a demonstra mai multă încredere în dvs. În dragoste, încercați să fiți mai înțelegători cu persoana iubită.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.