HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018: Conjuncţia Luna-Pluton are efecte semnificative asupra zodiilor

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018. Aspectul marcant al zilei de azi este conjunctia Luna-Pluton - o configuratie astrala relativ incomoda, dar care reprezinta un foarte bun moment pentru autoanaliza si planuri de viitor, mai ales in ceea ce priveste viata sentimentala. Este o zi buna pentru a face schimbari importante, cu efecte pe termen lung.

RomaniaTV.net
11 feb. 2018, 15:36
HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018: Conjuncţia Luna-Pluton are efecte semnificative asupra zodiilor

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ti se face o oferta care suna bine, la prima vedere, dar ceva iti spune sa nu o accepti. Fricile te trag inapoi, nu te lasa sa mergi in directia tocmai deschisa, ca si cum ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii s-ar ascunde si altceva. Ar fi bine sa te mai gandesti, sa nu refuzi chiar din prima, ci eventual sa ceri cateva zile de ragaz, ca sa analizezi problema pe toate fetele. Daca spui nu fara drept de apel, s-ar putea, peste o vreme, sa regreti ca ai fost atat de transant si ca nu ai mai lasat loc de intoarcere, ca atare mai astepta, mai amana unele decizii. Ar putea fi o propunere profitabila pentru tine, chiar daca nu iti dai seama acum.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Investeste tot ce ai mai bun in proiectul care incepe acum si erijeaza-te fara teama in pozitia de lider, pentru ca tu esti persoana cea mai potrivita sa preia conducerea acestui plan. Ceilalti sunt totusi o sursa buna de energie, ei te stimuleaza, te imping de la spate, dar totusi cel mai bine pregatit esti tu. Tu le arati calea cea mai eficienta de a-ti canaliza acest bagaj imens de energie, altfel nu ar fi decat un consum inutil, dezorganizat, haotic, ce nu poate genera rezultate pozitive. Cineva trebuie sa traseze calea si da, tu esti acela, care, prin exemplu personal, arata ce trebuie facut, cum trebuie lucrat, incotro merita investita energia.

Citeşte şi HOROSCOP OANA HANGANU: Venus în Peşti, perioadă când ne îndrăgostim de cine nu trebuie

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Muncesti mult, dar, desi agenda ta e incarcata, ai norocul de a gasi de fiecare data persoanele potrivite care sa participe la proiectele tale. Bati la usa potrivita, ti se raspunde amabil fara a fi amanat sau trimis la plimbare, si, intr-o atmosfera atat de constructiva, ajungi repede la scopurile propuse. E chiar o placere sa muncesti cand ai la dispozitie toate resursele si mijloacele de care ai nevoie si, mai ales, gasesti in toane bune pe toti cei care joaca un anumit rol in proiectele tale. Daca i-ai gasi ocupati sau nervosi, rezultatele ar intarzia sa apara

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te poti ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie sa inveti sa-ti etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tai si deja nu-ti mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie sa analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate astepta, ce nu merita dus la capat. E un moment bun sa iei o decizie prin care sa demonstrezi ca stii sa te organizezi foarte bine, descoperind ca pe lisat ta de sarcini se afla o multime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poti amana pe altadata. Trece pe linie moarta unele proiecte: nu sunt stringente acum!

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Succesul la care ajungi astazi iti ofera minunate motive de satisfactie cu privire la ceea ce faci. Reusita de acum te motiveaza sa mergi si mai departe, sa urci si mai sus, acordand mai multa atentie asupra auto-perfectionarii tale. Cand vezi de ce esti in stare, parca te concentrezi si mai serios asupra telurilor tale si iti stabilesti obiective din ce in ce mai inalte. Poti si mai mult, dar pentru a urca pe urmatoarele trepte, e nevoie de o continua acumulare de informatii, de experiente, devenind din ce in ce mai bun in acel domeniu. Continua-ti, asadar, procesul de dezvoltare si desavarsire pe care l-ai pornit!

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te intorci cu gandul spre vremuri de demult, pentru ca ai ocazia de a trece in revista amintiri frumoase, perioade cand te simteai fericit si ocrotit, evenimente de odinioara care ti-au marcat evolutia. O calatorie spre locurile copilariei tale sau o vizita pe la un fost loc de munca te duce cu gandul in vremuri de altadata incat e o placere sa scoti de la naftalina emotii vechi. Persoane de care iti era dor, parintii care te asteapta acasa, colegii de scoala sunt fericiti sa te revada dupa atatia ani.

Citeşte şi Zodiile care te vor trăda când îţi va fi lumea mai dragă. Te vor vinde pe la spate

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Fii atent la ideile pe care ti le impartaseste un prieten mai matur, pentru ca, daca le vei tine minte, intr-o zi te vei putea folosi de ele. Poate e o propunere de afaceri, poate e sansa de a cumpara la un pret bun un obiect de care ai nevoie sau o prietenie de care vei sti sa profiti, in sensul bun al cuvantului. De fapt, beneficiile apar si de o parte si de cealalta, pentru ca si tu ai multe sa-i oferi amicului tau cu care te completezi atat de bine.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune in practica o idee excelenta. Totul e sa pornesti acum, pentru ca aceasta zi este benefica unor initiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umarul la treaba pentru a construi ceea ce ti-ai propus si detii toate resursele pentru a reusi: si ambitie, si rabdare, si inventivitate, si curaj, deci mai e doar o chestiune de timp pana vor aparea primele rezultate. Iti place ceea ce iese din mainile tale.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare. Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi. Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Desi te afli intr-un mediu cu care esti obisnuit, azi parca nu mai poti comunica eficient cu nimeni din anturaj. Cei aerieni si zapaciti te enerveaza, cei nervosi si artagosi te tin la distanta, deci oricat ai incerca sa ramai calm si amabil, tot te va scoate si pe tine cineva din sarite, pana la urma. Fa un efort sa-ti pastrezi atitudinea pozitiva in ciuda tratamentelor incorecte din partea celor din fata ta, care uita de prietenie, si de bune maniere, doar pentru a-si impune propriile dorinte.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai ajuns la finalul unei activitati care te-a solicitat foarte mult, dar desi esti un pic debusolat ca ai ajuns la capat, roadele sunt pe placul tau. Il poti numi un succes, pentru ca toate eforturile tale sunt rasplatite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii implinite. De acum te poti detasa de toate, nu te mai gandi la pasii parcursi, este un alt capitol inchis din viatsa ta si savurezi rezultatele foarte bune.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 12 februarie – 18 februarie: Drumuri multe, călătorii, unii schimbă locul de muncă, alţii partenerul

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti la mijloc intre doua directii, dar nu stii foarte bine, deocamdata, careia sa i te dedici. Daca ai putea, o vreme ai merge pe ambele planuri simultan, lucru pe care cineva ca tine il poate face cu succes, dar tot va veni un moment in care va trebui sa alegi doar una din aceste variante, deocamdata lasa-te dus de val incotro vrea el, fara a te decide, pentru ca in tot acest timp mai acumulezi informatii si detalii care te vor ajuta, intr-un final, sa iei o decizie. Nu te grabi sa extragi o concluzie, pentru ca aceste doua proiecte deocamdata merg bine in paralel.