HOROSCOP 12 IULIE 2016. Previziuni astrologice pentru marţi

HOROSCOP 12 IULIE 2016: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie.  

11 iul. 2016, 13:22
HOROSCOP 12 IULIE 2016. Previziuni astrologice pentru marţi

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O persoana mai in varsta iti va oferi posibilitatea de a avea un loc de munca part-time care ar putea sa iti aduca un venit suplimentar. Daca ai sansa sa pleci intr-o calatorie nu ezita sa accepti. Vei avea posibilitatea sa intalnesti noi parteneri de afaceri. Nu lua decizii pripite si evita orice speculatii.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Va trebui sa rezolvi unele probleme financiare pe care le-ai amanat prea mult timp. In cazul in care vei avea posibilitatea sa te alaturi intr-un nou parteneriat merita sa accepti fara nici o ezitare deoarece iti va aduce schimbari majore in viata ta. Ar fi bine sa ceri parerea persoanei iubite.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Oamenii vor aprecia foarte mult abilitatea ta si iti vor solicita sfatul. Se pot face planuri pe termen lung inclusiv care pot include si anumite investitii. Profita de contextul favorabil de astazi si incearca sa rezolvi unele probleme importante. Asigura-te ca nu vei neglija indatoriile familiei tale.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
In prezent sunt favorabile planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa fiti platit pentru o munca prestata recent. Te sfatuim sa acorzi mai multa atentie odihnei. Nu uita sa iei in considerare sfatul persoanei iubite.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Vei reusi sa faci o schimbare in viata ta amoroasa. Ai increderea necesara si o vointa puternica de a lua unele masuri in aceasta privinta . In dupa-amiaza aceasta vei avea o intalnire placuta cu prietenii. Ofera-le si celorlalti sansa de a vorbi.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Astazi vei avea succes in afaceri. Este un moment bun pentru a incheia contracte si sa semnezi unele documente oficiale. Relatiile cu partenerii de afaceri merg foarte bine. Incearca sa ai rabdare si sa nu te astepti la rezultate imediate pentru a nu fi dezamagit.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Programul tau va fi foarte incarcat. La locul de munca va trebui sa preiei sarcinile unui coleg. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, pana la sfarsitul programului vei reusi sa finalizezi toate sarcinile.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
La locul de munca esti hotarat sa pui capat unei situatii neplacute cu care te-ai confruntat in urma cu cateva zile. Ai grija cum vorbesti in momentele in care esti suparat deoarece oamenii te vor intelege gresit. Pastreaza-ti calmul! Incearca sa nu fii judecat de oamenii din jurul tau.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Te vei simti foarte sigur pe tine si esti capabil sa reusesti in afaceri. Astazi e o zi favorabila pentru excursii si intalniri cu prietenii. Un prieten ti-ar putea oferi un loc de munca part-time. Ai face bine sa renunti la mandrie si sa iei in considerare sfaturile prietenilor.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Vei reusi sa gestionezi toate dificultatile din unele activitati. Acesta este un timp favorabil pentru examene. In dragoste totul merge bine. Te sfatuim sa acorzi mai multa atentie familiei tale deoarece se asteapta la mai mult din partea ta.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Astazi ai putea intampina unele dificultati financiare. Ti se recomanda sa ramai prudent si sa te gandesti de doua ori inainte de a actiona. Seara ai putea primi o veste neplacuta cu privire la unele modificari de la locul de munca.

HOROSCOP 12 IULIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Vei avea posibilitatea de a obtine unele beneficii neasteptate. Este o zi favorabila pentru calatorii in interes personal. Ai putea fi tentant sa iti asumi prea multe riscuri. Ti se recomanda sa ramai prudent. Ia in considerare sfatul persoanei iubite!