HOROSCOP 12 MARTIE 2014: Gemenii sunt „în priză”, probleme de cuplu pentru fecioare

HOROSCOP. Ziua de miercuri, 12 martie, aduce multor zodii dorinta aprinsa de a-si depasi limitele cu scopul de a-si arata implicarea in anumite proiecte sau in relatiile interumane.

RomaniaTV.net
12 mart. 2014, 06:17
HOROSCOP 12 MARTIE 2014: Gemenii sunt „în priză”, probleme de cuplu pentru fecioare

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 12 martie

Presiune atinge cote maxime pentru berbec, miercuri, 12 martie, si exista riscul unei rabufniri ce ar putea avea consecinte negative. Este indicat ca berbecii sa-si acorde cateva minute pentru a analiza la rece problemele sau solicitatile pe care le au, dar si propriile capacitati de solutionare a „task-urilor”. Desi prima parte a zilei se anunta a fi tumultuoasa, in a doua parte berbecii vor gasi solutiile pe care le cauta pentru a nu-si periclita fie relatiile de munca, fie cele amoroase.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 12 martie

Taurii vor simti nevoia de a-si manifesta afectiunea fata de cei dragi, insa gesturile gransdioase ar putea sa le deconspire unele slabiciuni si nesiguranta pe care, altfel, incearca din rasputeri sa le ascunda. Nu este indicat sa exagere cu gesturile de afectiune si nu ar trebui sa pretinda sa primeasca reactii similare de la cei dragi. Cel mai bine este ca taurii sa mizeze pe simplitate si sinceritate in relatiile interumane, fara exagerari aparute pe fondul impulsurilor emotionale.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 12 martie

Gemenii vor fi in priza miercuri, o mie si una de idei zburand prin mintea lor. Desi multe dintre ele pot constitui bazele unor planuri de viitor viabile, faptul ca le expun in mod haotic, fara argumentare temeinica o sa-i faca sa para excentrici in ochii celor care au nevoie de prezentari concrete ale planurilor lor. Ca sa-si fructifice ideile, gemenii ar trebui sa se organizeze si abia mai apoi sa vorbeasca.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 12 martie

Un val de adrenalina cuprinde nativii din rac si ii scoate din zona lor de confort. Vor avea un moment de constientizare brusca a lungului drum pe care l-a parcurs pana acum si unde au ajuns, insa pe acest fond vor aparea si nemultumiri cu privire la ce au pierdut. Racii adora sa ramana in zona lor de confort emotional, dar ziua de miercuri s-ar putea sa-i tulbure tocmai prin faptul ca vor iesi din aceasta, simtindu-se usor rataciti. In astfel de momente, racii ar trebui sa se gandeasca si sa aprecieze bazele existentei lor.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 12 martie

Impulsivitatea leului este cunoscuta multora din cercul lui, insa chiar si asa s-ar putea sa surprinda si chiar sa socheze pe cineva cu atitudinea si comportamentul lui. Leii trebuie sa tina cont de un lucru foarte important pentru a nu-si strica relatiile, indiferent de natural lor: chiar daca au dreptate, conteaza enorm cum pui problema. Poti avea dreptate 100%, dar daca prezentarea argumentelor tale lezeaza pe cei din jur, iesi inpierdere. Forma conteaza deopotriva de mult ca fondul.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 12 martie

Fecioarele au multe de spus zilele acestea in incercarea de a-si ameliora starea de spirit, din prisma relatiilor cu cei apropiati. Insa trebuie sa-si acorde timp pentru ca au in fata o multime de variante, iar alegerea pe care o vor face le va schimba intr-un fel viata. Gandirea la rece este absolut necesara!

Citeste continuarea pe lyla.ro


loading...