Horoscop 12 martie 2023. Ziua deciziilor importante. Contextul astral ne dă claritate, astfel încât să facem cele mai bune alegeri

Exista un flux favorabil, care ne ghideaza pe toti in directia corecta. Luna in Scorpion incepe cu un trigon catre comunicatorul cosmic Mercur, dandu-ne claritate pe masura ce ne urmam obiectivele.

11 mart. 2023, 23:10
Horoscop 12 martie 2023. Ziua deciziilor importante. Contextul astral ne dă claritate, astfel încât să facem cele mai bune alegeri

Horoscop 12 martie 2023. Apoi face trigon cu Soarele in Scorpion, dandu-ne energia pentru a ajunge la linia de sosire.

Horoscop 12 martie 2023 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi sunt cele mai mari sanse sa joci rolul de mesagerul pacii, rezolvand conflicte cu diplomatie, mai ales ca esti cunoscut fiind bun la asa ceva. Nu ignora nicio propunere ce ar veni azi spre tine. Acceptarea ei poate fi unul din lucrurile foarte bune ce urmeaza sa ti se intample. Seara aduce liniste si iubire.

Citeste si Horoscop rune 13-19 martie 2023. Trei zodii au parte de provocări majore. Cine are protecţie divină, cine îşi întâlneşte dragostea

Horoscop zilnic 12 martie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ori ca te astepti sa obtii mult succes azi, ori ca intri intr-un zid de caramida sperand ca este din burete este cam acelasi lucru. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batut. Da, este un efort de Hercule pe care il investesti astazi dar vei primi multa apreciere si recunostinta pentru asta.

Horoscop 12 martie GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sunt mari sanse sa primesti un fel de ajutor material de la cineva din familie astazi. Scopul pentru acest gest este unul bun, deci fii sigur ca si tu il folosesti pentru acelasi scop. Poti petrece seara cu cei dragi care te-au ajutat.

Horoscop 12 martie 2023 RAC (22 iunie – 23 iulie)

Astazi te poti gandi la locuri placute de exterior, picnicuri si calatorii placute. Dimineata o vei petrece cu membrii de familie sau prieteni, finalizand planuri si programari. Dar ai putea pierde urma lucrurilor pe durata zilei si sa schimbi planurile. Ai grija ce alegi sa traiesti, ca sa nu inchizi ziua cu o stare de plictiseala si frustrare.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop. Trei zodii care vor avea cinci ani de belşug. Primăvara din 2023 le aduce primii „ghiocei” în cont