Horoscop rune 13-19 martie 2023. Trei zodii au parte de provocări majore. Cine are protecţie divină, cine îşi întâlneşte dragostea

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu veşti destul de proaste pentru Vărsători, Săgetători și Balanțe în săptămâna 13-19 martie.

11 mart. 2023, 22:52
Horoscop rune 13-19 martie 2023. Trei zodii au parte de provocări majore. Cine are protecţie divină, cine îşi întâlneşte dragostea

Potrivit runelor, dintre toate zodiile Vărsătorii vor avea cea mai grea perioadă. Nici pentru Balanţe şi Săgetători nu se anunţă o săptămână uşoară. Nu vor avea de-a face cu obstacole de insurmontat, dar provocări vor fi la tot pasul.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 BERBEC

Nativii din zodia Berbec au parte de o protecție divină. Se vor simți în siguranță şi vor fi protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară, spune numerologul în emisiunea AstroFanatik

Horoscop rune 13-19 martie 2023 TAUR

Taurii primesc un mesaj dublu: în primul rând, trebuie să se relaxeze. Să nu își facă griji și probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. În realitate, aceste persoane nu au o sănătate atât de precară, dar au nevoie de atenţia lor şi așteaptă un semn de la ei.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 GEMENI

Pentru Gemeni, vine o săptămână fantastic de bună. Sunt pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Unde apare schimbarea, trebuie să meargă bine înainte.

Citeste si Horoscop Urania 11-17 martie 2023. Intrarea lui Venus în Taur aduce schimbări majore în iubire şi-n relaţii

Horoscop 13-19 martie 2023 RAC

Pentru Rac, e o perioadă plină de dragoste. Nativii singuri vor avea parte de o dragoste nouă. Cei aflaţi deja într-o relaţie trebuie să știe că dragostea lor va îmbrăca straie noi.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 LEU

Nativii din Leu sunt în permanență în așteptarea unei atenții. Vor primi un cadou neaşteptat de la cineva care se gândeşte intens la ei.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 FECIOARĂ

Fecioarele își doresc întotdeauna să se rezolve totul rapid. Pentru săptămâna 13-19 martie, sunt sfătuite să nu grăbească lucrurile şi să nu încerce să forțeze mâna norocului. Runa spune că lucrurile bune vin atunci când te aştepţi mai puţin.

Horoscop 13-19 martie 2023 BALANŢĂ

Balanțele au o săptămână mai tumultuoasă. Este necesar să-și mobilizeze forțele. Să fie pregătiți să susțină o mică bătălie. Nu e nevoie să facă vâlvă şi scandal.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 SCORPION

Scorpionii primesc vești bune, dar nu este exclus nici un cadou-surpriză ori o sumă importantă de bani. Nu e exclus nici să le primească pe amândouă.

Citeste si Horoscop. Care este cea mai inteligentă zodie. Doi nativi duc o luptă strânsă pentru „marele premiu”

Horoscop rune 13-19 martie 2023 SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o săptămână nu grea, dar mai tumultuoasă prin multitudinea de mesaje cu care sunt bombardați. Dintreb toate aceste mesaje, unul va fi cu adevărat important pentru ei.

Horoscop 13-19 martie 2023 CAPRICORN

Capricornii vor da lovitura. Încep să fie ceva mai favorizați de astre, mai ales pentru că sunt oameni harnici, muncitori și răbdători. Vor reuşi să rezolve probleme vechi, care le-au tot dat bătăi de cap în ultima perioadă.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt încurajați să fie puternici, rezistenți, să aibă forță, tărie. Au parte de nişte provocări destul de mari şi există riscul să-şi piardă cumpătul.

Horoscop rune 13-19 martie 2023 PEŞTI

Peștii sunt pe punctul a de se muta din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă, fie legată de cămin, fie de job.