Horoscop 12 noiembrie 2016: Săgetătorii au noroc de bani. Iată surprizele astrelor şi pentru restul zodiilor

Citeşte horoscopul primei zile de weekend din această săptămână şi află ce ţi-au prezis astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 11:47
Horoscop 12 noiembrie 2016: Săgetătorii au noroc de bani. Iată surprizele astrelor şi pentru restul zodiilor

Berbec

Nu te simti bine intr-un mediu marcat de tristete, lipsuri, boala, probleme. Nu e genul tau sa te plangi intruna, asa cum faci cei din preajma ta, ca atare incearca sa iesi tu din acel mediu cat mai repede, pentru a nu te influenta negativ si pe tine.

Cum tu nu ii poti ridica pe ei la lumina, macar tu sa nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru ca sunt prea multi iar energia negativa pe care o degaja mult prea coplesitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie sa strice toata atmosfera in jurul lor? Ca atare tu trebuie sa fii cel care ia masuri daca nu vrei sa le calci pe urme. Nu te alatura lor, respinge-i!

Taur

Apar atatea nimicuri in calea ta astazi care cer atentie de la tine, incat ajungi epuizat acasa. Nici macar nu sunt sarcini dificile, ca macar sa ai o scuza ca ai tras tare, dar sunt multe si marunte si nu le poti ignora. Inarmeaza-te azi cu multa rabdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutina, caci s-au acumulat deja prea multe si trebuie sa le iei la rand, una cate una.

E ca si cum ai tot dat la o parte azi un fleac, maine un fleac, pana cand s-a creat un maldar imens. Daca te-ai fi ocupat de ele cat erau simple si putine, nu ar fi parut atat de complicate, deci invata din asta: sa nu mai lasi pe maine ce poti face azi!

Citeşte şi  Horoscop Minerva. Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 13-19 noiembrie

Gemeni

Relatia dintre parinti si copii are o conotatie speciala astazi, ca atare asuma-ti rolul pe care il ai in aceasta poveste si joaca-l cu devotament. Daca tu esti fiul, petrece cateva ore in compania parintilor tai sau da-le un semn de viata, pentru ca efectele acestei discutii vor fi fantastice asupra lor, dar si a ta deopotriva.

Daca tu esti parintele, coboara-te un pic la nivelul celor mici si adu-ti aminte cat e multa nevoie au de joaca, de dialog, de prezenta ta alaturi de ei cat mai mult timp. Lasa-ti toate grijile deoparte si dedica-te, macar cateva minute, celor mici sau celor batrani care asteapta atat de mult un dram de atentie de la tine.

Rac

Oricat de ranit ai fi de un eveniment din trecut peste care nu poti trece, fa un compromis si macar deschide usa spre o discutie. Posibil ca la mijloc sa fi fost o neintelegere, o interpretare pripita a unor aspecte care nu erau deloc atat de rele pe cat ti s-au parut tie, deci inainte de a o rupe complet cu cel care ti-a creat neplacerile, mai da-i o sansa de a da explicatii.

E o buna ocazie de a va impaca, de a ierta si de a uita, pentru ca ar fi pacat sa pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment. Poate si tu ai o vina pe undeva, deci n-ar strica un dialog foarte sincer. Fii deschis spre iertare!

Leu

Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica. Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!

Fecioara

Tratezi iubirea cu un soi de inocenta, ca un copil care abia acum descopera primii fiori ai iubirii. E o atitudine noua la tine, pentru ca tu nu esti nici timid, nici inocent cand vine vorba de amor, dar te comporti ciudat de data aceasta! Cel care ti-a furat inima are o asemenea influenta asupra ta incat scoate la lumina o cu totul alta latura a personalitatii tale, una pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Esti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire si afectiune la maximum, dand dovada de un dram de slabiciune cand vine vorba de iubire. Nu esti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt si de aceea mergi ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa gresesti. Bucura-te de iubire, fara sa-ti mai faci atatea griji!

Balanta

Nu judeca lucrurile doar pentru ca nu se petrec asa cum ai fi dorit tu, pentru ca socoteala ta nu e neaparat cea mai buna. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decat ti-ai propus tu si oricat te-ai stradui tu sa sari peste etape sau termene, tot asa cum ti-e scris se intampla. Mai bine accepti ritmul firesc de evolutie al lucrurilor, fara a comenta atata ca nu e cum visai tu, pentru ca, atunci cand vei ajunge la capat, vei descoperi ca intr-adevar aceasta era calea cea mai corecta si momentul cel mai potrivit. Ai incredere in cursul divin si nu mai carcoti atat!

Scorpion

Apreciezi mult buna intelegere din grupul mai larg de persoane in care te afli, la baza acestei armonii depline aflandu-se unele interese sau preocupari comune care va ajuta sa va imprieteniti usor. Nimeni nu comenteaza ideile celuilalt, ci va stimulati unii pe altii sa dati ce aveti mai bun din voi. Pastreaza cat mai mult timp aceasta minunata intelegere, pentru ca ea va decide in final si rezultatele comune din care fiecare are ceva de castigat. Nici urma de invidie, de rautate, de egoism aici, ci va completati reciproc in perfecta compatibilitate. Mai rar asa un grup unit!

Citeşte continuarea pe Aici.