Horoscop 12 octombrie 2020. Cum începe săptămâna pentru fiecare zodie

Horoscop 12 octombrie 2020. Acum cheia succesului tuturor semnelor zodiacale este spiritul ridicat si optimismul.

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 16:07
Horoscop 12 octombrie 2020. Cum începe săptămâna pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul va trebui sa dedice aceasta zi rutinei lor obisnuite. Programul dvs. de lucru nu trebuie sa fie gol, ocupati-va cu sarcini zilnice pe care este posibil sa nu le atingeti in curand. In sfera romantica, te asteapta intalniri placute. Da dragoste si grija celorlalti, ei te vor umple de pozitiv.

Taur

In acest moment, sunteti coplesit si gata sa mutati muntii, dar ar trebui sa asteptati putin. Tineti evidenta finantelor, cheltuielilor si dificultatilor ulterioare. Feriti-va de creditarea banilor, poate fi o inselatorie.

Gemeni

Acum esti mai vulnerabil la dorintele tale, ar trebui sa fii putin mai strict asupra ta pentru a nu gresi. Inainte de a te apuca de treaba, ia in considerare toate nuantele pentru a te proteja. Protejati-va de oamenii in care nu aveti incredere, nu puneti cuvintele lor la suflet.

Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 octombrie 2020. Ce zodie are o săptămână de protecţie divină. Previziuni rune

Rac

Oboseala si stresul au atarnat pe umerii Racului de prea mult timp. Aranjati-va o vacanta activa cu prietenii, ridicati-va starea emotionala. Regula este simpla – nu uita de tine. Angajati-va in activitatea mentala. Nu uitati sa fiti obiectiv in toate situatiile.

Leu

Ziua de astazi le-a pregatit lui Leilor o multime de dificultati si probleme, posibil dezaprobare din partea celorlalti. Toate afacerile noi nu au o baza stabila, cum se va termina, este imposibil de prezis. Limitati-va la calatorii si la cumparaturi serioase pentru o vreme. Feriti-va de locurile aglomerate, altfel va asteapta situatii neplacute.

Fecioara

Fecioara, pregateste-te sa lupti, dar nu cu cele mai usoare sarcini, va trebui sa faci mult efort sa treci cu bine peste ele. Simtiti-va liber sa cereti ajutor rudelor si prietenilor, solutia lor poate fi cea mai reusita. Probabilitatea de a fi respins este scazuta. Feriti-va de oamenii prea prietenosi si de aventurile ciudate.

Continuarea, pe fabricatinromania.info