HOROSCOP 13-19 OCTOMBRIE: Bani, carieră, dragoste sănătate. Previziuni pentru fiecare zodie

HOROSCOP 13-19 OCTOMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare. 

11 oct. 2014, 20:07
HOROSCOP 13-19 OCTOMBRIE: Bani, carieră, dragoste sănătate. Previziuni pentru fiecare zodie

HOROSCOP 13-19 OCTOMBRIE: BERBEC 21.03-20.04: Sunteti prea ocupati ca sa va mai ingrijiti si propria persoana. In prima jumatate a saptamânii trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari neasteptate de planuri. Analizati mai bine motivele pentru care prietenii va imping sa faceti ceva ce simtiti ca este prea riscant financiar. Luati deciziile doar pe cont propriu!

TAUR 21.04-21.05: Urmeaza zile pline de speranta, când vi se vor implini mai multe vise. Ati renuntat de ceva vremea sa va mai bateti cu morile de vânt si atunci când nici nu mai sperati vi se iveste ocazia pe care nu trebuie sa o scapati. Daca veti cere ajutorul familiei, poate va vine mult mai usor.

GEMENI 22.05-21.06: In aceasta saptamâna veti petrece mai mult timp alaturi de familie, prieteni si rude. Nu faceti angajamente in avans fara sa aveti o acoperire. Sigur va veti incurca intre atâtea lucruri incepute si neterminate. In weekend sunt sanse sa intâlniti pe cineva care in scurt timp devine cel mai bun prieten.

RAC 22.06-21.07: Mai bine inghetati toate investitiile financiare majore pâna când nu aveti o imagine mai clara a viitorului apropiat. Incapatânarea manifestata de propriii copii poate fi un semn ca au nevoie de mai multa atentie si grija din partea dumneavoastra. Evitati consumul alimentelor nesanatoase.

LEU 22.07-22.08: Daca in ultima vreme sanatatea a dat semne de neliniste, solicitati sfatul unui medic pentru a pune capat nelinistilor. Nu este nimic grav, trebuie doar sa va calmati tensiunea acumulata, cea care va da o stare de agitatie continua. O seara linistita, in compania cuiva drag vi se potriveste cel mai bine.

FECIOARA 23.08-22.09: A sosit momentul propice pentru a retusa orice proiect ce a ramas incomplet de o perioada cam lunga de timp. Organizarea transforma totul. Va concentrati mai bine pe problemele cu-adevarat importante, sunteti mai increzatori si va simtiti mult mai capabili sa duceti totul la bun sfârsit.

BALANTA 23.09-22.10: Toate iau o turnura pozitiva. Desi tensiunea s-a acumulat simtitor in cuplu, daca evitati argumentele uneori penibile ale partenerului, veti trece mai usor peste aceasta perioada. Tineti cont si de opinia acestuia atunci când luati decizii importante.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti un bun prilej sa le spuneti celor dragi cât de tare ii iubiti. Poate in ultima perioada ati fost cam prea ocupati cu propria persoana ca sa-i mai bagati in seama si pe ceilalti. Manifestati-va dragostea fata de ei si veti primi inapoi mult mai multa iubire.

SAGETATOR 22.11-21.12: Daca veti fi nevoiti sa locuiti mai departe de casa pentru o vreme, cei de-acasa vor fi intelegatori. Fie ca este o calatorie de afaceri sau una de placere, nu lipsiti prea mult ca sa nu va simta lipsa. La serviciu, incercati sa lansati noi proiecte si veti fi pur si simplu impovarati inutil. In weekend faceti planuri alaturi de familie.

CAPRICORN 22.12-19.01: Cariera dumnevoastra are nevoie de un mic sprijin. Daca va straduiti sa avansati, acum este momentul prielnic sa actionati. Colegii sau partenerii va vor sari in ajutor pentru a se asigura ca totul merge bine. Sfârsitul de saptamâna va gaseste prea obositi pentru a mai iesi undeva. Clipele petrecute alaturi de cei dragi sunt cele mai potrivite acum.

VARSATOR 20.01-18.02: Incheierea acordurilor financiare in prima jumatate a saptamânii este favorabila pentru obtinerea unor beneficii consistente. Munca este insa parca prea solicitanta si va da o stare de agitatie pe care o transpuneti in nervi aruncati asupra cui nu trebuie.

PESTI 19.02-20.03: Zilele vor curge armonios. Parca sunteti increzatori când priviti spre viitor si va incarcati pozitiv in prezenta celor dragi. La locul de munca obtineti mai multa atentie decât ati avea nevoie. Uneori este bine sa fiti dadaciti de colegi, desi ii acceptati mai greu.

CASANDRA