Horoscop 13-19 septembrie 2021. Putine frictiuni in prima zi de scoala

Iata horoscop saptamanal pentru 13-19 septembrie 2021. Saptamana incepe cu patrarul de Luna (primul din septembrie) in expansivul si iubitor de libertate Sagetator.

13 sept. 2021, 07:55
Horoscop 13-19 septembrie 2021. Putine frictiuni in prima zi de scoala

Horoscop 13-19 septembrie 2021.

Tensiunea creata de unghiul de 90 de grade cu Soarele in meticuloasa Fecioara poate aduce frictiuni. Ce iti doresti sa faci (generat de Sagetator) se loveste de ceea ce ar trebui sa faci (datoria Fecioarei). Cea mai buna cale de a trece peste este sa nu promiti ceva ce se poate dovedi a fi o povara pentru tine.

Un alt eveniment marcant este trecerea lui Marte in Balanta. Profita de urmatoarele 6 saptamani pentru a-ti imbunatati interactiunile cu ceilalti.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 13-19 septembrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai noroc pentru ca astrele iti ofera avantaje in sectorul hartii tale ce raspunde de prietenii, deci te vor domina sentimente bune spre prietenii si cunostintele tale dar si spre membrii oricaror grupuri de care apartii. Este un timp bun sa inviti prieteni la o petrecere sau sa fii implicat in orice fel de activitate sociala de grup pentru ca orice conversatie va creste, sentimentele bune vor fi din abundenta si tu te vei distra. Chiar si povestile romantice vor inflori pentru ca te poti bucura acum de partea de prietenie din relatia voastra, fapt ce creste afectiunea si intimitatea. Desigur, este si perioada de timp in care prietenii pot deveni iubiti.

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 septembrie 2021. Fertilitate şi belşug pentru multe zodii
Horoscop 13-19 septembrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Configuratiile astrale ale saptamanii indica activitati discrete, in spatele usilor inchise si a cortinelor. Este situatia clasica astrala pentru povesti de amor tinute ascuns sau relatii clandestine de orice fel. Totodata, inima ta va fi inmuiata si indreptata spre activitati caritabile, donatii, munca spre organizatii non profit si orice de acest gen. In relatiile personale, vei pune nevoile altora inaintea nevoilor tale pentru ca simti bucurie sa ii ajuti pe altii. Astrele iti cresc puterea si gratia de a te descurca in situatii provocatoare. Da, poti fi chiar un erou !

Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021. Pietrele mistice anunţă probleme în cuplu
Horoscop 13-19 septembrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Vei emana farmec spre oricine intalnit pentru ca vei fi diplomat si asa de agreabil pentru oricine. Vei avea clipe bune cu prietenii. Vei atrage oameni buni spre tine si iti va creste popularitatea in cercul tau dar intr-un mod delicat. Te vei bucura de toate acestea pentru ca si tu iti doresti sa te relationezi mai mult cu ceilalti. Astrele te fac sa arati mai atractiv in ochii altora si din acest motiv este un timp excelent sa iti cumperi haine noi. Cel mai prost moment sa faci asemenea cumparaturi este acela cand te simti urat si nu te placi, dar nu este cazul tau. Norocosule!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 13-19 septembrie 2021. Ce atractie!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 13-19 septembrie 2021. Saptamana sta sub semnul patrarului de Luna in Sagetator si intrarea lui Marte in Balanta. In plus, se simte puternica influenta a Scorpionului, zodie in care a intrat de curand Venus. Ai sanse mari sa interactionezi cu alte persoane, sa iti imbunatatesti relatiile. Atractii pasionale se declanseaza!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec
Viata amoroasa este favorizata de astre in aceasta saptamana. Petreci momente intime relaxante alaturi de partener. Daca esti singur, ai de lucru. O persoana pe care ai cunoscut-o de curand se lasa greu de cucerit. Dar nu te da batut. Iti poate aduce momente de bucurie si pasiune. Nu lasa pe nimeni sa iti fure momentele de glorie.

Horoscopul dragostei Taur
Ar trebui sa-ti schimbi prioritatile in viata. O discutie deschisa si onesta cu partenerul de cuplu te va ajuta sa vezi care sunt cele mai importante lucruri din relatia voastra si care sunt lucrurile cu care trebuie sa fiti atenti. Evitati acuzatiile sau cuvintele grele pe care sa le regretati mai tarziu. Fii mai diplomat si mai conciliant. Daca esti singur, nu mai fii visator. Fii cu picioarele pe pamant si ia taurul de coarne.

Horoscop dragoste Gemeni
E vremea sa revii cu picioarele pe pamant. Capul in nori nu-ti prea foloseste, mai ales ca sunt probleme serioase de rezolvat. O discutie sincera si deschisa cu partenerul te poate ajuta sa lamuresti cum sta treaba si sa reparati ce este de reparat. Daca esti singur, nu te descuraja. Jumatatea este acolo, undeva, si te cauta. Nu renunta sa mai iesi in oras. Cu siguranta nu te va gasi daca stai incuiat in casa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.