Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021. Pietrele mistice anunţă probleme în cuplu

Horoscopul runelor oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

10 sept. 2021, 23:56
Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021. Pietrele mistice anunţă probleme în cuplu

Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021 oferă câteva descrieri generale.

Runele prevestesc în această săptămână că trebuie să vă gândiţi mai mult la relaţia de cuplu. Conjunctura astrală afectează comunicarea. Puteţi ajunge la scandaluri sau certuri pentru că nu reuşiţi să vă exprimaţi pe înţelesul tuturor.  Încercați să nu lăsați obiceiurile rele, să vă împiedice încercările de a mânca sănătos.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Berbec
Ai foarte multe lucruri de oferit cuiva, într-o relaţie sau căsnicie. Doar pentru faptul că o relație din trecut nu a funcționat așa cum ţi-ai dorit, nu înseamnă că nu o să poţi găsi fericirea în viitorul apropiat. Fii ferm şi expirma-ţi dorinţele, pentru tinzi mereu să te pui pe ultimul loc.

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre
Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021- Zodia Taur
Dacă eşti căsătorit cu partenerul tău sau formezi o familie, nu lasa luarea deciziilor… fără să te implici, mai ales dacă sunt foarte importante pentru familie. Implicarea amândurora trebuie să fie egală pentru că pot apărea frustari. Sănătatea nu este punctul forte pentru nativii zodiei Taur, în această săptămână.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Gemeni
O perioadă aglomerată pentru tine, ce nu lasă prea mult loc pentru întâlniri. La locul de muncă poţi primi laudele din partea superiorilor şi un bonus financiar.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Rac
Ignorarea este probabil cea mai bună decizie. Te poţi exprima mai uşor prin mesaje, dacă nu doreşti să comunici prin vorbe. Totuşi, partenerul de viaţă îţi poate face o surpriză plăcută, în această săptămână!

Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021. O săptămână cu şicane, atenţie mare la duşmani
Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021- Zodia Leu

La locul de muncă pot apărea câteva tensiuni colegiale şi vei fi implicat fără să îţi dai seama. Încearcă să linişteşti lucrurile şi nu le alimenta. În plan sentimental, poţi primi o propunerea de a mai câştiga nişte bani în plus.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Fecioară
În această săptămână o să ai eficienţă maximă, doar dacă vei lucra în echipă. Eşti într-o formă fizică bună, ce îţi permite să rezolvi multe situaţii ce păreau fără rezolvare. Acasă pot apărea discuţii aprinse de la lucruri mărunte.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Balanță
Poţi lua o decizie fermă în ceea ce privește partenerul de viaţă. Relaţia, în urma discuției, o să meargă mult mai bine decât te aștepți şi puteţi duce relaţia la următorul nivel. La locul de muncă poţi avea câteva situaţii care nu mai pot fi reparate.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Scorpion
Reuşeşti să câştigi încrederea partenerilor de afaceri şi a superiorilor prin muncă, în urma unor rezultate foarte bune. Pot aparea în schimb, probleme de sănătate majore. În familie o masă festivă este necesară pentru a sărbători reuşita de la serviciu.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Săgetător
Ţi-ai dori câteva momente romantice în compania partenerului de viaţă, pentru ca în cuplu nu mai domneşte armonia. Dacă vrei să rezolvi rapid şi eficient toate problemele care apar la locul de muncă, lucrează cot la cot cu echipa. Vin nişte bani dintr-o sursă neaşteptată!

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Capricorn
O săptămână în care te poţi concentra cu uşurinţă şi rezolvi ceva important. Eşti haotic în rezolvarea sacinilor de serviciu şi poţi face o greşeală ireparabilă. Vrei să ai totuşi câteva zile în care să te rupi de locul de muncă, printr-un concediu de odihnă.

Horoscop rune 13- 19 septembrie 2021- Zodia Vărsător
Ai o săptămână bună în care rezolvi multe sarcini legate de acte sau lucrururi pentru familie. Te vei bucura de toată atenţia partenerului de viaţă. Poţi avea discuţii cu familia legate de avere sau moşteniri.

Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021- Zodia Pești
Nu te simţi în elementul tău la locul de muncă şi vrei să încerci şi altceva. Din punct de vedere financiar, este o săptămână bună pentru achiziţii. Puteţi pierde o sumă mică de bani!