Horoscop 13 Aprilie 2015: Ce spun astrele în a două zi de Paşte

Horoscop de Paște - 13 Aprilie 2015. Berbecii pot să cheltuiască bani, iar Fecioarele pot suferi o pierdere economică, potrivit Bewoman.ro.  

12 apr. 2015, 16:00
Horoscop 13 Aprilie 2015: Ce spun astrele în a două zi de Paşte

Horoscop zilnic berbec Luni 13 Aprilie 2015

In a doua zi de Paste, aveti nevoie de un echilibru bun intre dvs. diverse activitati. Mai mult decat atat, nu cedati tentatiei de a cheltuii bani. In iubire, stiti pe cineva care ar putea arata noi aspecte ale iubirii.

Horoscop zilnic taur Luni 13 Aprilie 2015
Ati putea avea o discutie legata de bani sau va puteti bunuri pentru cineva apropiat. Mai intai de toate, ar trebui sa ajungeti la un acord si sa evitati o confruntare in care ati putea avea mult de pierdut. In iubire, veti primi mult sprijin din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic gemeni Luni 13 Aprilie 2015
Perspectivele dvs economice sunt incurajatoare, iar asta creste optimismul si va face sa va simtiti ca eforturile dvs mari au meritat. In sfera sentimentala, v-ati putea bucura de o experienta minunata cu persoana pe care o doriti.

Horoscop zilnic rac Luni 13 Aprilie 2015
A doua zi de Paste, va face foarte motivat de o intentie ferma care va determina s-o indepliniti. In plus, veți avea mult sprijin din partea oamenilor care va iubesc. In dragoste, partenerul dvs va este foarte recunoscator pentru tot sprijinul de care il oferiti.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro