HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2018: ce zodii au parte de ghinioane joi

HOROSCOP 13 decembrie 2018. Balantele ar trebui sa puna pe pauza activitatile legate de munca, nu este o zi buna pentru ei. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
12 dec. 2018, 11:35
HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2018: ce zodii au parte de ghinioane joi

HOROSCOP BERBEC

Primesti o veste destul de abrupta care te obliga sa schimbi rapid sensul unei actiuni. E ca un ordin venit de sus caruia nu i te poti opune, deci lasa deoparte tot ce faceai si schimba macazul. Ca vrei sau ca nu vrei sa faci aceasta modificare de strategie, intr-o zi vei fi multumit ca ai fost pe faza si nu ai amanat decizia, pentru ca reactiile prompte sunt si cele mai bune in situatia de fata. Esti un as in astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o directie nici din comoditate, nici din teama, ci daca ti se ofera o alta cale, iti reconfigurezi imediat traseul.

HOROSCOP TAUR

Prietenul la nevoie se cunoaste, ca atare azi poti privi cu incredere in jurul tau, ca sa vezi pe cine te poti baza la nevoie. Ajunge doar sa arunci o vorba ca ai avea nevoie de un sfat si atunci vei vedea cine sare in sprijinul tau. Nu astepta un miracol din senin, pentru ca nu se va intampla nimic daca nu recunosti sincer ca nu stii ce trebuie facut intr-o anumita situatie complicata. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui fara jena ca nu stii, ca nu ai solutii la problema respectiva. Cineva va fi alaturi de tine trup si suflet si te va indruma pas cu pas, impartasindu-ti din propria sa experienta.

HOROSCOP GEMENI

Cand unul se ridica, altul coboara si aceasta va fi si tendinta actiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabara vei face parte, deoarece poti trece prin situatii din ambele sensuri: si in sus, si in jos. Daca tu faci parte dintre favoritii acestei zile, incearca sa nu te gandesti la ce simte invinsul, ci bucura-te cu toata inima de succesul tau. Altul nu ar avea aceeasi compasiune pentru tine daca, din nefericire, ai fi tu in talerul celalalt al balantei, ca atare abordeaza o atitudine usor egoista si profita de sansa ta!

HOROSCOP RAC

Fa un efort sa te ocupi de lunga lista de sarcini marunte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme tocmai pentru ca ti se pareau neimportante, a venit si vremea lor, ca atare concentreaza-te asupra lor cu prioritate, pentru ca vei scapa repede de ele. Fiind atat de marunte, le termini repede si vei avea o reala satisfactie la finalul zilei ca ai sters dintr-un foc atatea puncte mici de pe lista ta de restante. Nu le mai amana, ocupa-te de ele acum, ca sa nu se aglomereze prea multe mai tarziu!

HOROSCOP LEU

Esti in compania adecvata pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arata cat de bataios si ambitios esti, atunci cand e in joc reputatia ta. Cei din jur te sustin si te motiveaza sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a te remarca, pentru a obtine ceea ce ti se cuvine, ca atare te poti bucura de stimulentele celor care au incredere in tine ca de o portie de benzina! Unii te imping de la spate, te motiveaza, te incurajeaza cu vorbele cele mai potrivite, incat devii un luptator acerb pentru ceea ce vrei sa obtii pe aceasta cale. Poate ca devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de rasunet!

HOROSCOP FECIOARA

Este o zi furtunoasa, cu multa agitatie, cu replici taioase, cu gesturi bruste. Nici tu nu le agreezi la altii, dar nici pe ale tale nu le poti controla eficient. Orice interactiune cu oamenii de aceeasi varsta se poate solda cu dispute pe marginea unor pareri extrem de variate. In loc sa accepti ideea ca fiecare gandeste altfel, ca toti sunteti diferiti, incerci sa-ti argumentezi pozitia ceva mai agresiv decat de obicei, ripostand aspru la parerile adverse. Cineva trebuie sa se retraga din acest conflict, altfel totul poate denatura intr-un scandal ce poate duce la o relatie esuata.

HOROSCOP BALANTA

Stai pe loc, nu insista sa te ocupi azi de un proiect daca vezi ca toate merg de-a-ndoaselea. E o senzatie ciudata de blocaj, simti ca orice ai face, tot nu-ti iese, dar zi mersi ca e sambata si chiar iti poti permite o zi de pauza. Azi oricum nu inainteaza nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activa ca tine, dar un impas poate avea si o latura pozitiva: aceea ca te poti odihni, fara sa mai depui atatea eforturi. Cand vor fi din nou intrunite conditiile unei evolutii bune, te vei apuca din nou de treaba, dar azi… mai stai si tu un pic!

HOROSCOP SCORPION

Discutiile pe care le porti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

HOROSCOP SAGETATOR

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat. Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

HOROSCOP CAPRICORN

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce parea sa stea pe loc poate capata un alt ritm de evolutie. O veste buna te poate incuraja sa mergi mai departe. O mana de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umarul pus de cineva drag alaturi de tine iti va reda increderea in sansele de reusita ale acestui plan, pentru ca, stiindu-te sustinut si aprobat de pe margine de altii, ai alta putere de a duce mai departe ceea ce ai inceput. Cauta asadar tovarasii potriviti in preajma!

HOROSCOP VARSATOR

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

HOROSCOP PESTI

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru ca deschide o perspectiva noua asupra viitorului. Stii mai bine incotro te indrepti, esti mai sigur pe rezultatele care te asteapta la final si depui eforturile care ti se cer cu multa pasiune, convins ca totul va iesi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea asculta cu luare aminte tot ce au ceilalti de spus pe aceasta tema, pentru ca te poti intalni cu o persoana care are pentru tine un cuvant cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com