Horoscop 13 ianuarie 2022. O zi cu multe provocări pentru nativii din mai multe zodii, dar soluţiile apar de la persoanele de la care se aşteaptă cel mai puţin

În această zi, astrologii ne îndeamnă să ne ţinem departe de conflicte şi să întoarcem pe toate părţile toate şansele noastre de câştig, fie că este vorba despre sectorul profesional, familial sau relaţional, pentru că, din păcate, riscul de a ieşi în pierdere este unul de luat în seamă.

12 ian. 2022, 13:57
Horoscop 13 ianuarie 2022. O zi cu multe provocări pentru nativii din mai multe zodii, dar soluţiile apar de la persoanele de la care se aşteaptă cel mai puţin

Horoscop 13 ianuarie 2022 BERBEC

Berbecii sunt nemulţumiţi pe tot parcursul zilei şi au tendinţa să-i critice constant pe cei din jurul lor. Riscul să fie consideraţi aroganţi este unul destul de mare. Nu sunt excluse problemele în relaţia de cuplu, dar pot fi evitate cu mici compromisuri.

Horoscop 13 ianuarie 2022 TAUR

Taurii s-ar putea să simtă că prietenii profită de ei. Nu este, însă, recomandat să le reproşeze azi acest lucru pentru că şansele să se înşele sunt semnificative. Persoanele singure au, azi, şanse să cunoască o persoană de sex opus cu care să fie compatibile din multe puncte de vedere.

Horoscop 13 ianuarie 2022 GEMENI

Pentru aceşti nativi, ziua de azi vine cu multe provocări, dar şi soluţiile vin de unde se aşteaptă mai puţin. S-ar putea confrunta cu momente în care să simtă că ar putea pierde controlul, totul este să abordeze lucrurile cu calm, căci vor primi ajutor nesperat.

Horoscop 13 ianuarie 2022 RAC

Racii se confruntă, azi, cu probleme de comunicare cu persoana iubită. Problemele de la locul de muncă şi cele de acasă îi pot copleşi şi pot avea răbufniri care să nu fie foarte bine tolerate de partener ul de cuplu. Cel mai bine ar fi să evite discuţiile în contradictoriu cu acesta, să evite reproşurile, pentru că acest lucru ar destabiliza serios relaţia de cuplu.

Citeste si Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Lilith cea malefică anunţă trădări în dragoste. Axa karmică nu e bine orientată!

Horoscop 13 ianuarie 2022 LEU

Este o zi prielnică pentru a vorbi deschis cu persoana iubită. Dacă, în ultima vreme, lucrurile nu au mers chiar în direcţia optimă în cuplu, acum este momentul să le clarifice. Este importantă, însă, adoptarea unui ton calm şi prietenos şi evitarea reproşurilor. Ideal ar fi să-şi asume partea lor de vină şi să nu paseze toatăr esponsabilitatea bunului mers al relaţiei partenerului de cuplu.

Horoscop 13 ianuarie FECIOARĂ

Imaginea acestor nativi ar putea fi serios compromisă dacă se gândesc că pot înşela pe cineva, fie că este vorba despre aprtener de cuplu, despre coleg de serviciu, despre partener de afaceri sau membru al familiei. Vor avea de suferit în scurt timp dacă o fac.

Horoscop 13 ianuarie 2022 BALANŢĂ

Balanţele întâmpină ceva dificultăți pe plan sentimental și financiar. Tot ce trebuie să facă este să se înarmeze cu răbdare şi să se sfătuiască cu cineva de încredere şi, de preferinţă, mai experimentat. Ajutorul poate veni de unde se aşteaptă mai puţin.

Horoscop 13 ianuarie 2022 SCORPION

O întâlnire de afaceri sau un interviu pentru un job, în care nativii şi-au pus mare încredere, se poate amâna, ceea ce îi poate nelinişti pe nativi. Ar fi util să înţeleagă faptul că sunt lucruri pe care nu le pot controla, iar nervii şi stresul nu reprezintă nici pe departe soluţii de a ieşi dina stfel de situaţii neplăcute.

Horoscop 13 ianuarie 2022 SĂGETĂTOR

Aceşti nativi ar trebui să rişte nimic legat de familie. Scorpionii tind să cheltuiască bani în mod nesăbuit pe lucruri care nu le sunt neapărat necesare şi pentru care vor fi criticaţi sau traşi la răspundere. Prin urmare, sunt tentaţi să ascundă aceste achiziţii, însă, din păcate, riscul să fie descoperiţi este foarte mare.

Horoscop 13 ianuarie 2022 CAPRICORN

Ziua de azi este una foarte norocoasă pentru aceşti nativi. O problemă mai veche se va rezolva azi ca prin minune, fără ca ei să facă cine ştie ce efort.

Citeste si Horoscop Minerva: Ghinioniştii anului 2022, ce zodii au un an cu multe cumpene

Horoscop 13 ianuarie 2022 VĂRSĂTOR

Vărsătorii s-ar putea simţi azi mai nostalgici, iar acest lucru să fie din cauza faptului că această zodie se află în sectorul încheierilor, al terminării unei etape. Se impune o regândire, o reevaluare a lucrurilor şi a acţiunilor de până acum, o introspecție mai profundă.

Horoscop 13 ianuarie PEŞTI

Astăzi, Peştii sunt într-o formă de zile mari. Găsesc soluţii la orice problemă și primesc toate informațiile pe care le solicită. Este un cadru astral deosebit de bun pentru tot ce ține de carieră, dar și de reputație, evoluție, apreciere.