Horoscop 13 noiembrie 2023. Lună nouă puternică în SCORPION. Profunzimile inimii sunt aduse la lumină. Nicio ZODIE nu scapă!

Luna nouă apare atunci când luna se aliniaza cu soarele, dând cerului nopții un aspect fără lună. În timp ce spectacolul lunii pline este adesea în centrul atenției, absența ciudată a lunii noi este puternică în sine.

12 nov. 2023, 14:08
Horoscop 13 noiembrie 2023. Lună nouă puternică în SCORPION. Profunzimile inimii sunt aduse la lumină. Nicio ZODIE nu scapă!

Horoscop 13 noiembrie 2023. Cu Luna nouă, conform astrologiei, nu numai că începe ciclul lunar al lunii, ci aduce și schimbări și noi începuturi. Iar luna nouă din Scorpion din noiembrie promite să fie un moment deosebit de transformator.

Luna nouă din noiembrie 2023 în Scorpion sosește pe 13 noiembrie, aducând cu ea o atmosferă senzuală, plină de intrigi și mister. Apa este asociată cu intensitate, pasiune și emoții intense. Drept urmare, adevărurile pe care preferăm să le ținem ascunse de noi înșine și de alții pot să iasă la suprafață.

Când este Luna Nouă în Scorpion, 2023?
Luna nouă din noiembrie 2023 atinge vârful pe 13 noiembrie 2023.

Care este semnificația spirituală a Lunii Noi în Scorpion, 13 noiembrie 2023?

Din 24 octombrie până pe 22 noiembrie 2023, soarele intră pe teritoriul Scorpionului. Scorpionul, semnul pasional și intuitiv, este asociat cu toate lucrurile tabu. Scorpionul este condus de casa a opta a renașterii și transformării, precum și de enigmaticul Pluto, ceea ce explică de ce semnul este atât de protector. Și, în timp ce partea întunecată a Scorpionilor – tendința lor spre gelozie și manipulare – este adesea evidențiată ca un semn de apă, Scorpionul este de fapt o reamintire grozavă a sensibilităților noastre emoționale, subliniind toate sentimentele noastre reținute de fiecare dată când luna intră în domeniul său.

Zodiile care au de luat cea mai importantă decizie din viața lor. Această alegere le poate schimba complet viitorul
Horoscop 13 noiembrie 2023. Drept urmare, luna nouă din Scorpion este un moment pentru introspecție și transformare emoțională. S-ar putea să te simți obligat să-ți investighezi propriul psihic și să descoperi adevăruri ascunse despre tine și/sau despre ceilalți. Acesta este un moment excelent pentru a te concentra pe munca în umbră, care este procesul de examinare și integrare a tiparelor, obiceiurilor, traumelor și fricilor tale inconștiente.

Cum poate afecta luna nouă din 13 noiembrie în Scorpion zodiile
Lunile noi sunt ideale pentru a reflecta asupra lunii precedente și a stabili intențiile pentru luna următoare. Cu toate acestea, fiecare semn va fi împins într-o direcție diferită, pe măsură ce luna nouă din Scorpion luminează un sector diferit al hărților lor natale.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ești un lider pasionat și cinstit, Berbec, dar luna nouă îți îndreaptă atenția către oamenii cu care ar trebui să stai umăr la umăr. Această lună nouă poate provoca emoții intense în relațiile tale cele mai intime. Concentreaza-te pe creșterea încrederii și a vulnerabilității în parteneriatele tale.

Citește și Horoscopul banilor. Pentru ce zodii banii aduc fericirea înainte de Luna cadourilor

Horoscop 13 noiembrie 2023 Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taur, luna nouă în Scorpion oferă o oportunitate de a reflecta la ceea ce te motivează. În acest moment, este posibil să ai o dorință puternică de a-ti urmări cele mai profunde pasiuni și proiecte creative. Folosește această energie în avantajul tău, luând măsuri pentru atingerea obiectivelor tale.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pregătește-te pentru unele tulburări, Gemeni, mai ales când vine vorba de fundațiile și nucleul tau domestic. Această lună nouă poate dezvălui adevăruri neplăcute despre casa ta sau viața de familie. Este un moment bun pentru a aborda orice probleme care au fost eliminate. Aminteste-tu că descoperirea adevărurilor ascunse poate fi înfricoșătoare, dar energia lunii noi te împinge înainte, iar acum este un moment bun pentru a merge cu fluxul.

Horoscop 13 noiembrie 2023 Rac (21 iunie – 22 iulie)
Dacă ți-ai ținut gura, Rac, acesta este momentul să vorbești. În timpul acestei luni noi, este posibil să simți un sentiment reînnoit de comunicare și claritate mentală. Profită la maximum de această energie exprimându-te sincer și deschis.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.