HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2015: Se teme cineva de superstiţii?

Horoscop 13 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele în ultima zi a săptămânii. 

12 sept. 2015, 18:12
HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2015: Se teme cineva de superstiţii?

Horoscop 13 septembrie 2015 – Berbec

Nici tie nu-ti vine a crede ce evolutie grozava au luat lucrurile! Rareori esti atat de optimist si de pozitiv in fata provocarilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o tinta majora spre care te indrepti. Nu spune nicio clipa ca nu se poate atinge, lasa fricile in urma si concentreaza-te numai asupra capatului acestui drum. Chiar daca nimic nu e usor si nu ti se ofera pe gratis, detii toate resursele pentru ca ceea ce ai in minte acum sa devina realitate foarte curand. Esti sustinut de cei care joaca un rol in reusita finala, nu esti singur in lupta ta, deci bucura-te ca totul merge bine.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Taur 

Daca iti cautati un alt loc de munca, trebuie sa privesti situatia cu optimistm. Astazi s-ar putea sa fii ajutat de o persoana mai in varsta. Oricum, in curand vei fi foarte multumit de noul serviciu. Te sfatuim sa nu iti pierzi rabdarea. Seara merg in vizita la un prieten, unde reusesti sa te detasezi de problemele din ultimele zile. Ai un tonus bun in ansamblu, tot ce iti trebuie pe mai departe este putina motivatie si sustinere din partea familiei sau a persoanei iubite.

Horoscop 13 septembrie 2015 – Gemeni

Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza foarte bine, intr-o directie optimista, care te face sa speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ti dau pace, se vede ca esti indragostit si ca iubesti cu adevarat, dar nu uita, totusi, ca iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc in care fiecare detine un anumit rol. Joaca-ti rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, daca vrei rezultatele cele mai bune. Nu lasa iubirea sa zburde in voie incotro vrea ea, pentru ca ai ajuns la un nivel in care deja vezi roadele eforturilor depuse si probabil suna promitator, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta mai departe!

Horoscop 13 septembrie 2015 – Rac

Viziunea ta optimista si deschisa asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu stii cum te imparti cu brio in atatea directii, pentru ca reusesti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, fara sa te simti stresat, ba chiar pastrandu-ti si zambetul pe buze, incat uimesti pe toata lumea cu atitudinea ta deschisa in fata oricarei provocari. Se vede ca pui pasiune in tot ce faci si e normal ca, atunci cand lucrezi cu placere, rezultatele sa fie pe masura. Nu te mai cramponezi de piedici si lipsuri, asa ca altadata, ci reusesti sa spui ca totul e posibil, simplu si excelent!

Horoscop 13 septembrie 2015 – Leu

Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

Horoscop 13 septembrie 2015 – Fecioara

Discutiile pe care le porti cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toti. Descoperi cat de multe aveti in comun, ca va intelegeti de minune asupra unor subiecte, ca stiti sa va puneti laolalta puterile pentru a ajunge la un scop comun. Aceasta minunata armonie merita valorificata din plin in actiuni comune la care sa-si aduca toti ai casei contributia, ca nu se stie cand veti mai fi atat de uniti, de compatibili, de toleranti unii cu altii. Arati imensa intelegere partenerului tau de viata sau copiilor tai, aspect ce construieste terenul pasnic cel mai favorabil unor activitati comune de succes.

Citeşte mai mult pe revista Teo