HOROSCOP Minerva 14-19 AUGUST 2018: Discuţii cu şefii, activităţi pentru suflet şi multe cheltuieli neprevăzute

Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 14-19 august 2018.

13 aug. 2018, 12:22
HOROSCOP Minerva 14-19 AUGUST 2018: Discuţii cu şefii, activităţi pentru suflet şi multe cheltuieli neprevăzute

Berbec

O perioadă în care relaţiile cu cei apropiaţi îţi dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuţii şi acţiuni privitoare la chestiuni profesionale. Vei constata că intenţiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalţi, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunţarea unor colaborări sau proiecte comune. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, pentru casă, dar şi pentru cineva drag aflat la nevoie. Sunt zile bune pentru înfrumuseţarea spaţiului de locuit, pentru întâlniri şi discuţii agreabile cu membrii familiei şi cu neamurile. Se conturează schimbări importante în plan amoros şi în relaţia cu copiii. Prudenţă, răbdare, discernământ.

Taur

Eşti plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor. Dar pe de altă parte ai şanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primeşti de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiţi acest lucru. Se întrezăesc cheltuieli cotidiene, informaţii noi privitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există şi posibilitatea să primeşti bani, cadouri sau favoruri. Prudenţă la capitolul financiar, întrucât sunt posibile erori şi cheltuieli nefondate. Discuţii şi întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii plăcute pe distanţe scurte, informaţii deosebite.

Gemeni

Sunt zile favorabile pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor şi la ce îţi doreşti cu adevărat. Interiorizarea, dialogul cu propria-ţi fiinţă, accesul la informaţii deosebite, revelatoare te ajută acum să înţelegi mai bine situaţiile în care eşti implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ţi dozezi eforturile, să eviţi spaţiile aglomerate şi oamenii care te solicită prea mult. Îţi vei reveni foarte bine şi repede din stările neliniştitoare, orientându-ţi atenţia şi eforturile spre acţiuni personale constructive şi spre oameni progresişti. Cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian, dar şi pentru casă, pentru membrii familiei sau pentru rude.

Rac

Debutul săptămânii îţi aduce în preajmă prietenii şi persoanele importante din mediul profesional. Discuţii foarte interesante, informaţii utile pentru dezvoltarea ta personală, dar şi pentru sănătate. Totuşi ar fi bine să eviţi a povesti prea multe şi prea mărunte despre tine şi despre planurile tale de viitor. Sunt zile bune pentru a te gândi pe îndelete la oamenii din preajma ta şi la situaţiile în care eşti implicat. Este vremea potrivită pentru a renunţa la tot ce te nemulţumeşte şi mai ales la persoanele care s-au dovedit neserioase. În a doua parte a perioadei analizate te vei simţi mult mai bine. Se conturează noutăţi financiare de mare anvergură.

Leu

O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Întâlniri şi discuţii cu oameni importanţi, cu şefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieţii cotidiene, invitaţii la evenimente sociale, cu multă şi diversă lume. Caruselul de situaţii în care, vrei, nu vrei, eşti antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea fii prudent şi implică-te cu măsură. Numai tu poţi gestiona corect şi util tot ce trăieşti. A te lăsa dus de val, nu se recomandă acum. Discuţii cu prietenii pe teme financiare, fiind posibilă demararea unor colaborări fructuoase pe termen lung. Răbdare, toleranţă şi dozarea eforturilor!

Fecioara

Sunt zile favorabile activităţilor culturale, rafinării mentalului şi sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiţi şi şcoliţi în ale vieţii. Învaţă, informează-te, schimbă idei cu cei dragi şi trasează-ţi un plan de îmbogăţire a bagajului educaţional. Poţi fi ajutat în acest sens de către prietenii care au călătorit în afara graniţelor ţării sau de alţii care lucrează deja în alte ţări şi îţi pot oferi amănunte deosebite despre filozofia şi cultura altor popoare. Întâlniri şi dialoguri cu multă lume, cu şefi, autorităţi, dar şi cu persoanele importante din mediul familial. Foarte bine ar fi dacă ai rezerva momente regulate pentru meditaţii interioare şi plimbări în aer liber.

Citeşte mai multe aici