Horoscop 14-20 septembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 14-20 septembrie 2015: Fecioarele ar trebui să ia o pauză, Balenţele sunt ocupate cu mai multe evenimente, Săgetătorii îşi regăsesc spiritul de aventură.

12 sept. 2015, 10:37
Horoscop 14-20 septembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele

BERBEC 21.03-20.04: In timp ce va preocupau doar ideile creative sau sporturile competitive, iata ca va schimbati interesul catre ocupatiile mai linistite, sperand ca doar asa va veti regasi nivelul de energie si vitalitate optim. Ati putea chiar sa deveniti nostalgici, ceea ce nu prea va sta in fire.

TAUR 21.04-21.05: O mare parte din timpul liber il petreceti incercand sa va cheltuiti energia cu sortarea problemelor importante pentru domiciliu sau familie. Sunteti dornici sa faceti si cateva modificari si ii atrageti pe ceilalti membri ai familiei sa va sustina proiectele.

GEMENI 22.05-21.06: Sustineti o multime de activitati cu optimism, dar aveti tendinta de a deveni poate prea insistenti. Ati putea sa va depasiti propriile limite si va surprindeti printr-un ritm sustinut. Mare atentie la discutii aprinse cu un nativ al zodiei Balanta. Nu va contraziceti prea tare, mai ales daca acesta are dreptate!

RAC 22.06-21.07: Tendinta sa va rasfatati continuu va pune un pic in dificultate. Daca aveti dubii ca faceti achizitii nepotrivite, cel mai nimerit ar fi sa intrebati un prieten apropiat. Un nativ din zodia Fecioara va este de mare ajutor, mai ales daca tineti cu tot dinadinsul sa-i ascultati pana la capat sfaturile.

LEU 22.07-22.08: Este un moment prielnic sa va explorati potentialul creativ si chiar vi se ofera sansa de a organiza un eveniment important unde va puteti demonstra calitatile de manager. Daca pana acum ati avut ceva probleme financiare, iata ca de saptamana aceasta situatia se reasaza pe fagasul normal.

FECIOARA 23.08-22.09: Astrele parca va sfatuiesc sa luati o pauza si sa va ocupati de sufletul dumneavoastra mai mult decat ati facut-o pana acum. Puteti sa va puneti in ordine ideile creative, sa reflectati asupra problemelor importante si sa luati decizii intelepte pentru a le rezolva. Meditatia este la loc de cinste in aceste zile.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti mai ocupati ca oricand cu tot felul de evenimente sociale si aniversari. Va place mult ceea ce faceti si nu vreti sa-i dezamagiti pe cei dragi. Incercati sa le faceti pe plac, dar uneori va mai loviti de incapatanarea cuiva. Nu-i asa ca este neplacut sa fiti respinsi? Ganditi-va de doua ori inainte sa refuzati pe cineva.

SCORPION 23.10-21.11: Va gasiti energia necesara pentru a obtine rezultatele pe care le cautati. S-ar putea spune chiar ca aveti o anumita reteta a succesului. Totul este sa o folositi doar in scopuri bune si sa nu profitati de farmecul personal care, cateodata, suceste mintile oricui.

SAGETATOR 22.11-21.12: Spiritul de aventura si dorinta de a actiona va atrage spre o zona unde nu va simtiti confortabil. Daca ati planificat o vacanta, sigur veti alege ceva diferit de pana acum. Exista chiar si sansa ca dragostea sa va surada cum stie ea mai frumos, iar dumneavoastra ii veti raspunde cu aceeasi moneda.

CAPRICORN 22.12-19.01: Dorinta de a castiga mai multi bani va face sa depuneti un efort suplimentar pentru a obtine rezultatele dorite. Astrele sugereaza posibile schimbari, asa ca daca manipulati sume mari de bani este bine sa pastrati chitantele si documentele in perfecta ordine.

VARSATOR 20.01-18.02: Cineva ar putea fi socotit o forta, dar si un catalizator pentru schimbarea pozitiva din viata dumneavoastra. Sunteti inspirati si veti obtine aprobarea demararii unui proiect important. Oricum, aveti toate sansele unui succes financiar, mai ales daca faceti si cateva investitii inspirate.

PESTI 19.02-20.03: Daca vreti sa va imbunatatiti stilul de viata si starea sanatatii, acesta este tocmai momentul sa actionati. Adoptarea unei diete mult mai echilibrate, bogata in produse proaspete si in sucuri naturale va aduce tonusul de lipsa caruia tocmai suferiti. Poate o stare mai buna va ajuta sa gasiti si acel „ceva”, daca, bineinteles sunteti in cautarea lui.