Horoscop 14 aprilie 2019. Iubirea este la cote maxime pentru unele zodii

Duminică, 14 aprilie 2019, horoscop zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

RomaniaTV.net
13 apr. 2019, 15:01
Horoscop 14 aprilie 2019. Iubirea este la cote maxime pentru unele zodii

Horoscop zilnic 14 aprilie 2019 – Berbec
Sfatul pe care îl primeşti astăzi de la un prieten va avea efecte grozave dacă te foloseşti imediat de el. Deschide o perspectivă nouă în planurile pe care le construieşti, pentru că e, de fapt, un stimulent, o încurajare care vine exact când aveai mai mare nevoie de o vorbă bună.

El devine exemplul tău că se poate, pentru că îţi împărtăşeşte din experienţa sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, şi dacă lui i-a ieşit atât de bine, la fel se va întâmpla şi în cazul tău dacă îi asculţi poveţele oferite cu dragă inimă şi cu intenţii pozitive. Îi vei mulţumi într-o zi.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2019 – Taur
Atmosfera din casă e cam tensionată, pentru că s-au ivit unele aspecte neprevăzute care strică armonia de familie. Apar certuri între soţi, între părinţi şi copii, aproape că nici nu stai prea mult între pereţii casei, pentru că planează o energie care nu face nimănui plăcere.

Cineva trebuie să calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminină centrală a casei, care îi va aduna pe toţi în jurul ei şi îi va obliga să facă pace. Şi tu poţi fi liantul întregii familiei, pentru că prin tonul tău amabil şi împăciuitor, poţi dezamorsa chiar şi cele mai aprinse conflicte.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2019 – Gemeni
Ai trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când eşti pus într-o situaţie similară, nici nu ai curajul să mai încerci ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că ai învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fii acum atât de temător şi excesiv de prudent.

Da, poţi lua măsuri de precauţie ca să nu repeţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic. Ia-ţi inima în dinţi şi fă ceva, pentru că vei regreta mai târziu că nici măcar n-ai încercat. E greu de crezut că vei greşi de două ori în acelaşi loc… deşi nu e imposibil.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2019 – Rac
Iubirea e la cote maxime astăzi pentru tine, şi ai o relaţie cu totul specială cu oameni faţă de care simţi o anumită afinitate sufletească. Prietenia contează enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie şi de tandreţe nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea că acestea se vor amplifica şi mai mult dacă eşti tu cel care le dăruieşte primul.

Nu se poate să nu ţi se răspundă frumos, amabil, afectuos, dacă tu eşti cel care oferă aceste gesturi de afecţiune, ca atare fii generos şi dăruieşte cu inima deschisă. Primeşti înzecit, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni care ţin la tine cu adevărat.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2019 – Leu
Ia taurul de coarne şi spune odată pentru totdeauna ce vrei, pentru că decizia ta de azi va restabili ordinea într-o stare de lucruri care nu te avantaja. Aşa arăţi cât de ferm poţi fi atunci când în joc sunt interesele tale.

Cineva a avut numai de câştigat de pe urma indulgenţei de care ai dat dovadă sau a pasivităţii cu care ai tratat anumite aspecte, dar de data aceasta ţi-a ajuns cuţitul la os şi spui tare: gata! Şi bine faci, pentru că aşa opreşti intenţiile unui rival să te tot depăşească prin mijloace incorecte, arătându-i că eşti dispusde luptă dreaptă până la victoria finală.

Citeşte mai mult pe huff.ro