HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 14 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 14.12.2014 pentru toate zodiile

13 dec. 2014, 20:18
HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 14 decembrie 2014- Berbec 

Esti la o rascruce de drumuri si totusi nu te grabesti sa faci pe loc o alegere. Ai nevoie sa chibzuiesti mai mult asupra deciziei tale si bine faci, ca sa nu regreti mai apoi ca ar fi fost mai buna cealalta cale. Fii sigur ca primesti de sus si din interiorul tau cea mai inteleapta calauzire pentru a lua decizia optima pentru tine, dar nu te grabi! Cantareste argumentele pro si contra ale celor doua cai pe care le ai la dispozitie si spune ce ai ales doar dupa ce esti convins ca le-ai analizat atent pe toate fetele. Daca te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasa convins ca este perfecta pentru binele tau!

Horoscop 14 decembrie 2014- Taur
Ai ocazia de a te intoarce cumva in timp, la vremurile cand studiai sau mergeai la scoala, printre amintirile tale de demult ca scoti la iveala un raspuns necesar. L-ai primit candva, in cautarile tale, de-a lungul timpului, dar l-ai uitat si acum ai starea ideala de a rasfoi prin cursuri vechi, prin carti citite odinioara sau doar prin bagajul de cunostinte deja acumulate. Iti vei aminti ceva extrem de util, o informatie ce se va dovedi a fi salvatoare. Te enerveaza faptul ca stiai acel lucru, ca ai primit odata aceasta informatie, dar intre timp ai ratacit-o prin memorie, dar azi o scoti de la naftalina si te folosesti de ea cu succes.

Horoscop 14 decembrie 2014- Gemeni
Se stie ca tu ai o relatie mai speciala cu tot ce tine de comunicare, dar azi te atrage si mai mult scrisul. Fie ca esti gata sa scrii romanul vietii tale sau doar un biletel lasat pe masa, talentul tau se simte in fiecare cuvintel. Nu te-ai gandit sa duci mai departe acest talent? Poate un expert in domeniu, un scriitor de renume, te sfatuieste sa aprofundezi aceasta preocupare, sa publici sau sa te inscrii intr-un cenaclu literar, orice care te-ar putea ajuta sa-ti dezvolti mai bine calitatile de scriitor. Cuvintele curg din mana ta, dand dovada de usurinta in a redacta orice gen de text. Daca scrii azi cuiva o scrisoare sau un mail, impactul emotional va fi maxim si vei primi un feed-back de-a dreptul incredibil fata de mesajul tau!

Horoscop 14 decembrie 2014- Rac
Faci parte dintr-un grup de persoane in mijlocul carora te simti foarte bine. Parca te-ar ocroti, in permanenta, parca te-ar rasfata mai mult si cand vezi cata grija iti acorda, cum sa nu-ti placa sa stai in compania lor? Parca ai fi un copil care primeste de la parinti toata protectia. In acest mediu, chiar daca nu sunt neaparat oameni foarte apropiati tie, te simti in siguranta deplina, pentru ca ceilalti iti inspira seriozitate, maturitate, incredere si dorinta de a-ti fi de ajutor daca ai nevoie. E ca un grup de suport care sta alaturi de tine pentru a te ajuta sa depasesti un moment important, iar sfaturile si sustinerea lor sunt de mare valoare! Ii privesti cu recunostinta.

Horoscop 14 decembrie 2014- Leu
Nu renunta la o activitate doar pentru ca vezi ca nu iese perfect asa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament indelungat si concentrat pana ce ajungi la un nivel care sa te satisfaca. Si daca ai invata sa patinezi sau sa canti la un instrument, tot ar fi nevoie sa exersezi si sa exersezi luni de zile. Asa si cu acel proiect in care te-ai impotmolit. Pentru ca nu evolueaza atat de repede si de bine pe cat sperai, esti tentat sa lasi totul balta si sa uiti ca ai incercat vreodata, dar daca faci asta, gresesti. Ai sa vezi ca dupa cateva zile, saptamani sau luni de practica, altfel se vor lega lucrurile si vei fi mandru de tine, ca atare nu abandona! Intr-o zi ai sa primesti numai laude ca ti-ai continuat pasiunea!

Horoscop 14 decembrie 2014 – Fecioara
E ca o zi de sarbatoare in care se aude si muzica si distractie! Poate mergi la o petrecere sau, chiar daca nu exista un motiv de celebrat, atmosfera din jurul tau se anima atat de frumos, de parca ai avea ceva minunat de sarbatorit alaturi de cei dragi. Muzica are un efect aparte asupra ta azi, ca atare insoteste-ti toate activitatile zilei de acorduri muzicale si ai sa vezi ce grozav ai sa te simti. Poate mergi la un spectacol sau la un concert, poate asculti toata ziua colinde, pentru ca energia ta creste ori de cate ori umpli spatiul cu muzica la volumul si in tonalitatea pe care le preferi. Daca tu esti cel care canta la un instrument, azi observi ca talentul tau se manifesta cu alta putere, cucerind tot mai multi admiratori.