Horoscop 14 februarie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor

Horoscop 14 februarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele în data de 14 februarie.

13 feb. 2016, 11:54
Horoscop 14 februarie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor

Horoscop 14 februarie 2016 – Berbec

Esti in centrul atentiei, inconjurat de prieteni care au numai cuvinte de lauda la adresa ta. Ai reusit sa atingi un scop de care esti mandru si simti nevoia sa-ti impartasesti bucuria alaturi de cei care tin cu adevarat la tine.

Se aduna multa lume in jurul tau la succes si esti magulit de toata atentia aceasta! Daca apare si motiv de petrecere, cu atat mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude si veste de distractie. Poti spune ca toate iti merg bine si entuziasmul celor din jur te stimuleaza sa tintesti si mai departe.

Horoscop 14 februarie 2016 – Taur

Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi.

De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta.

Horoscop 14 februarie 2016 – Gemeni

Norocul te insoteste peste tot incat nici nu-ti vine a crede ce bine iti merg toate. De fapt, norocul tau se pare ca apare prin oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca de fiecare data dai exact de persoana adecvata pentru problema care te preocupa in acel moment.

Bati la usa care trebuie, intalnesti prietenul de care aveai nevoie sau, daca e vorba de specialisti sau persoane cu anumite functii de la care astepti rezolvarea unor chestiuni profesionale, ii gasesti in toane bune, disponibili pentru a-ti oferi exact solutia optima. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana-cheie.

Horoscop 14 februarie 2016 – Rac

Desi esti inconjurat de multa lume, nu te poti apropia de nimeni, de parca te-ai afla printre straini. Nu gasesti subiecte comune de conversatie, nu te poti adapta in mediul respectiv si orice incercare de a te apropia de ceilalti duce la esec. De fapt, la originea acestei stari de tensiune, se afla neincrederea unora, ostilitatea, poate chiar invidia cu care esti privit de ceilalti, sau orgoliile prea mari care genereaza aceasta raceala in colectiv. Evita sa discuti cu asemenea persoane, pentru ca vei primi doar raspunsuri monosilabice si spate intors.

Horoscop 14 februarie 2016 – Leu

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com