Horoscop 14 iulie 2021. Luna se leagă de Neptun care dizolvă realitatea, apar probleme

Horoscopul zilei de 14 iulie 2021 aduce o mulțime de lucruri bune pentru majoritatea zodiilor. Citiţi previziunile pentru fiecare semn astral pe Romaniatv.net.

13 iul. 2021, 23:35
Horoscop 14 iulie 2021. Luna se leagă de Neptun care dizolvă realitatea, apar probleme

Horoscop 14 iulie 2021 – Berbec

Se anunță o zi promițătoare pentru tine. Ai mai multe idei originale, drept urmare vei da ascultare propriilor instincte, ceea ce nu este neapărat ceva rău. Totuși, cei din jurul tău poate nu vor înțelege ceea ce vrei să faci, motiv pentru care trebuie să le explici în detaliu dacă îți dorești să ai parte de sprijinul lor.

Horoscop 14 iulie 2021 – Taur
Este foarte posibil ca anumite persoane importante să îți ceară să faci anumite lucruri de care pur și simplu nu ai chef, motiv pentru care vei simți că ești prins pe picior greșit. Crede în ceea ce îți dictează conștiința și nu te lăsa influențat de ceilalți. Dacă tu nu ești de acord cu ideile celorlalți, cautp în interiorul tău răspunsul și vei afla ce ai de făcut.

Horoscop 14 iulie 2021 – Gemeni
S-ar putea să întâmpini unele probleme legate de un set de acte. Totuși, nu dispera pentru că dificultățile se vor rezolva. Pe de altă parte, ai grijă la ceea ce le promiți celor din jur. Este foarte posibil să nu poți să îndeplinești ceea ce le-ai spus celorlalți că vei face. Cuvântul dat este foarte important, așa că trebuie să te gândești de două ori înainte să promiți ceva.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Este mai ușor să plutești decât să te forțezi să înoți în amonte, cel puțin azi. Soarele și Luna se întâlnesc cu Neptun, care te îndeamnă la visare. Azi mai mult decât oricând îți poți face planuri creative, realitatea pare greu de abordat în astfel de zile. Este o zi ideală pentru a cânta, a scrie poezii sau a citi o carte bună, spune horoscopul zilei de 14 iulie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august
Trebuie să te bucuri de această perioadă și să-ți încetinești ritmul. Planeta conducătoare te blochează într-o stare de echilibru la care tânjeai de ceva timp. Această întâlnire cosmică îți oferă o energie creativă, vindecătoare, pentru a-ți întemeia o familie și a te bucura de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este posibil ca nivelul de energie să-ți scadă la un moment dat. Lucrurile banale din viața ta pot deveni în această perioadă mai confuze decât credeai că este posibil.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie  
Nivelurile tale de energie sunt mai scăzute ca niciodată. Ia o pauză de la tot ceea ce faci și axează-te pe idealism. Soarele și Luna se leagă de Neptun care dizolvă realitatea, creând o atmosferă de maximă inspirație, dar starea de oboseală se poate instala oricând. Este ziua perfectă să stai mai mult singură și să își pui nevoile pe primul loc.

Horoscop rune 12-19 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile!
Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Azi tu ești cea mai bună companie pentru tine. Tot Neptun este cel care va estompa realitatea, așa că mai bine stai liniștită o perioadă. Ești mai ancorată ca oricând în treburile de la serviciu, dar este posibil ca energia bună să scadă și ea curând și să crească nivelul de pasivitate. Mai bine stai azi departe de toate deciziile importante și visezi liniștită în intimitatea casei tale, spune horoscopul zilei de 14 iulie 2021.

Horoscop 14 iulie  2921Scorpion

Cineva din anturajul apropiat poate lua o decizie care te supără sau îți provoacă o pierdere. Reacția ta va duce la pierderi și mai mari sau la normalizarea întregii situații.

Horoscop 14 iulie Săgetător

Poate faceți și voi un control medical, să fiți sigur că totul e în regulă, să nu vă treziți cu surprize neplăcute. Poate aveți un gând cu banii din economii, să investiți într-o afacere să aveți cu ce să plătiți rate, facturi, taxe școlare și să vă puneți la adăpost.

Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021
Horoscop 14 iulie Capricorn

S-ar putea să te streseze cam mult statutul pe care îl ai în ochii unora dintre apropiați. Ai de ales între a te defini singur sau a depinde la nesfârșit de părerile altora.

Horoscop 14 iulie Vărsător
Miercuri, Vărsătorii sunt puși pe cumpărături. Ai chef să faci tot felul achiziţii, iar asta îți poate afecta serios portofelul. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai ponderat și să cumperi doar ce este necesar. Altfel, te vei trezi cu o gaură în buget, pe care nu vei avea cum s-o umpli prea curând. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi este timpul să faci primul pas. Sunt șanse mari să-ți întâlnești jumătatea.

Horoscop 14 iulie 2021 Peşti

În acest moment, ești convins că deciziile unui apropiat îți vor bloca anumite planuri sau le vor face imposibil de realizat. Este doar o impresie de moment.