Horoscop 14 iulie: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP. Zi de marti cel putin interesanta pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca pozitia astrelor dicteaza un flux de energii ce pot aduce schimbari drastice pe plan financiar si amoros.

14 iul. 2015, 03:46
Horoscop 14 iulie: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 14 iulie

Zi de marti destul de agitata pentru nativii din Berbec din cauza ca nu reusesc sa duca la bun sfarsit tot ceea ce si-au propus la locul de munca. Este posibil ca, din aceasta cauza, sa fie mustrati usor de catre sefi, in ciuda eforturilor pe care le depun.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 14 iulie

Taurii se confrunta marti cu o problema destul de grava, de natura amoroasa. Mai precis, persoana iubita le aduce o veste nu tocmai placuta cu privire la planurile ei de viitor. Este posibil ca Taurii sa ia in considerare serios posibilitatea unei despartiri.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 14 iulie

Zi minunata de marti pentru Gemeni, avand in vedere ca fac primul pas important intr-o “calatorie” sentimentala pe termen lung. Este posibil ca multi dintre nativii acestei zodii sa isi ia un angajament cu privire la persoana iubita, pe termen lung.

RAC – horoscopul zilei de marti, 14 iulie

Zi minunata de marti si pentru Raci, care se bucura de faptul ca problemele lor de sanatate au inceput sa se amelioreze. Mai precis, scapa de o serie de afectiuin care le-au facut numai de petrecanie in ultima vreme si din cauza carora au fost nevoiti sa fie sedentari.

LEU – horoscopul zilei de marti, 14 iulie

Leii se bucura marti de un castig financiar substantial, pe care deja il asteptau de ceva vreme si care a cam intarziat. Avand in vedere ca pun mana pe o importanta suma de bani, nativii acestei zodii reusesc sa se redreseze financiar din toate punctele de vedere.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 14 iulie

Fecioarele isi dau seama marti ca ar fi cazul sa isi caute neaparat un alt loc de munca, din cauza ca nu mai pot face fata presiunii sefilor. Se pare ca vor alege sa isi mentina intacta sanatatea psihica, in detrimentul evolutiei in cariera.

Continuarea pe Lyla.ro