Horoscop 14 iunie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop 14 iunie 2016: Previziuni detaliate pentru 14.06.2016!

13 iun. 2016, 12:52
Horoscop 14 iunie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

Berbec

Cand vezi ce bine evolueaza un proiect, e si normal sa vrei si mai multe si sa ajungi si mai repede la scopurile propuse. Te grabesti, incepi sa sufli mai tare in panze pentru ca esti nerabdator sa culegi laurii victorii finale. A fost un proces indelungat, ai muncit mult sa ajungi aici iar acum se pare ca esti pe ultima suta de metri. La cata rabdare ai avut pana aici, ar trebui sa iti mai domolesti energia, pentru ca nu mai e mult pana la succes, dar daca te grabesti tocmai acum, s-ar putea sa mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Pastreaza-ti tonusul viu, da, dar nu sari peste etape doar ca sa vezi totul mai repede terminat!

Taur

Varietatea oamenilor, personalitatile atat de diverse cu care intri azi in contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind ca nu-i poti tu schimba pe ei, orice ai face. Trebuie sa le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie sa mai si taci cand ceva nu-ti place, pentru ca, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai buna lectie a iertarii, pentru ca, daca pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, iti faci tie rau, in timp ce lor… putin le pasa! Daca aveai o relatie complicata cu cineva, azi vezi ca nu e nici prima nici ultima situatie de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertandu-i comportamentul nepotrivit. Ca el mai sunt milioane, te poti supara pe toti?

Gemeni

Exact acel lucru de la care nu mai asteptai nimic si pe care il trecusei pe linie moarta, poate reveni spectaculos in prim plan, cu o energie noua! Iti da chef de schimbare, deci nu te multumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru ca nu te caracterizeaza. Ia tu taurul de coarne si aprinde din nou scanteia unor initiative personale aducatoare de succes. Tu nu esti genul care asteapta minuni de la altul, ci le poti declansa chiar tu, iar ideea inspirata care iti este astazi insuflata din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm intr-un plan de care depinde intreaga familie, iar roadele bune nu vor intarzia sa apara.

Rac

Familia este sursa ta principala de energie pozitiva. Cat timp primesti de la cei dragi atata iubire neconditionata si, mai presus de toate, atata intelegere, esti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale in sanul familiei, ceea ce va apropie mai mult, leaga si mai frumos relatiile dintre voi, aratand lumii un exemplu de viata de familie reusita. Se simte armonia, fericirea, dialogul placut, intelegerea dintre voi, incat nimic nu ti se pare mai minunat decat sa faci totul pentru si alaturi de cei dragi. Esti recunoscator pentru felul cum te completeaza in toate!

Leu

Te gandesti la ceva anume, dar nu te opri la o singura varianta! E un moment in care ti se da voie sa emiti cat mai multe variante ale aceluiasi scop, pentru ca se poate ajunge la el din mai multe directii. Nu exista o singura cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe taramul tuturor posibilitatilor. Nu te crampona de o singura idee, nu te multumi cu o singura optiune, ci ai curajul sa explorezi si sa inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dac te opresti la o singura cale si acesta se poticneste, ai fi deceptionat. Vezi cati asi ai in maneca: se pare ca ai mai multi. Foloseste-i!

Fecioara

Daca ai o relatie speciala cu animalele, azi te vei dedica lor in totalitate, pentru ca primesti de la ele acea energie pozitiva de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin padure alaturi de cainele tau ar avea efect de relaxare totala, si te intorci acasa cu bateriile incarcate, cu plamanii aerisiti si cu un zambet mare pe chip, simtind o fericire deplina. Daca nu ai tu propriile animalele ca sa te joci un pic, esti atras de ele si pe strada, si te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele sa-ti ofere inapoi e de zece ori mai mult decat ai putea gasi la un om, deci nu le ignora. Da-le putina atentie si vei fi rasplatit!

Citeste si celelalte previziuni pe revista Teo