Horoscop 14 mai 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 14 mai 2015: Revista TEO vă prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

RomaniaTV.net
13 mai 2015, 14:55
Horoscop 14 mai 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 14 mai 2015 –Berbec

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect tocmai inceput si te cam ia cu ameteala. Vezi ca nu e deloc usor sa ajungi acolo unde ti-ai propus, dar daca iti gestionezi bine fortele si resursele, succesul va fi sigur. Acum, la primii pasi, e si normal sa para totul mai dificil, cu atat mai mult cu cat e un demers de lunga durata, dar profita de entuziasmul initial si pastreaza-l cu tine cat mai mult timp posibil, pentru ca de energia pe care o investesti acum depinde in final si rezultatul. Vei ajunge acolo, oricat de lung ar fi drumul, totul e sa nu incepi sa cauti singur nod in papura si sa spui nu pot. Ba se poate!

Horoscop 14 mai 2015 – Taur
Nu te simti bine in societate, astazi, de parca ai nimeri intr-un mediu agitat, in care planeaza tensiunea si ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treci, fara a avea, de fapt, vreo contributie la nervii descatusati de ceilalti, ca atare cel mai bine ar fi sa nu te bagi, sa eviti locurile in care simti ca ceva nu e in regula, altfel esti prins la mijloc in razboiul unor oameni care au ceva de impartit, dar care nu are nicio legatura cu tine. Nu incerca nici s-o faci pe arbitrul intre taberele aflate in conflict, pentru ca s-ar putea sa isi elibereze nervii pe tine.

Horoscop 14 mai 2015 – Gemeni
Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine. Si tu ai facut la fel pentru altii cu alte ocazii, deci acum multi iti vor intoarce serviciile prietenesti cu amabilitate. In astfel de momente iti dai seama ce important e sa fii tolerant cu lumea si de ajutor altora, pentru ca va veni o zi cand si tu vei avea nevoie de suport si daca ai fost egoist inainte, s-ar putea sa ti se raspunda la fel.

Horoscop 14 mai 2015 – Rac
Nu pune la suflet contradictiile care se incing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoana, ci doar dispute pentru suprematie sau lupte pentru obtinerea unei pozitii superioare. Si tu vizezi acelasi scop, deci te vei implica fara sa stai pe ganduri in competitie, pentru ca azi va castiga cel care isi sustine cel mai bine cauza. Lasa nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambitie, pentru ca asa vei putea obtine pozitia suprema in concurs. Ai toate sansele sa iesi primul intr-o confruntare de idei, daca tii sub control agresivitatea verbala sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forta!

Horoscop 14 mai 2015 – Leu
Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat, dar care tot intarzia sa apara. Aproape ca nici nu-l mai credeai posibil, dar iata ca azi primesti unele semnale ca acesta e din ce in ce mai aproape! Foloseste fiecare clipa care te mai desparte de acel moment, nu lasa timpul sa se scurga doar stand si asteptand, deoarece vei vedea cat de important e fiecare minut care duce intr-acolo! Toata investitia ta de zile si luni intregi se va materializa intr-o reusita de proportii ce te va determina sa spui multumit ca a meritat asteptarea!

Horoscop 14 mai 2015 – Fecioara
Oboseala isi lasa amprenta pe activitatile zilei, pentru ca nu prea dai randament in ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inima sa te apuci de treaba si refuzi orice invitatie de a colabora la reusita planurilor incepute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi si, cu asemenea atitudine negativista, e greu de crezut ca vei ajunge totusi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determina sa fii atat de reticent si sa mai astepti o vreme, inainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia ca ceilalti vor sa profite de tine si, usor egoist, stai pe margine ca sa-ti cruti energia. De ce s-o consumi pentru ei?

Horoscop 14 mai 2015 – Balanta
O situatie neprevazuta da peste cap toata linistea familiei tale, dar trebuie sa va adunati repede cu totii ca sa gasiti o solutie salvatoare. E ca si cum planurile facute impreuna cu cei dragi sunt stricate de o surpriza neplacuta ce va obliga pe toti sa modificati totul intr-o cu totul alta directie decat ati sperat. O defectiune in casa, un musafir nedorit, o cearta apriga intre partenerii de viata sau intre parinti si copii sunt cateva din momentele tensionate care agita spiritele intre peretii locuintei, cerand de la toti mai mult calm si toleranta decat de obicei.

Citeste mai mult in Revista TEO