HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2017: Marţi este zi cu ghinion din punct de vedere al veniturilor. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2017: Află ce-ţi rezervă astrele în cea de-a doua zi a săptămânii.

RomaniaTV.net
13 nov. 2017, 16:37
HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2017: Marţi este zi cu ghinion din punct de vedere al veniturilor. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC:

Încă de dimineață, acești nativi au impresia că totul o să le meargă prost. Nu au sentimente prea plăcute și sunt cuprinși de sentimente întunecate. Au tendința de a lăsa frica să le controleze acțiunile și acest lucru îi face să ia decizii pripite.

Ar fi mai bine să se concentreze asupra lucrurilor importante și să își înfrângă temerile. Vor regreta la sfârșitul zilei că nu au luat deciziile corecte și că s-au lăsat controlați de emoții.

TAUR:

Acești nativi ar trebui să urmeze sfaturile celor dragi și ar trebui să meargă la medic pentru că riscă să aibă complicații grave. Este important să nu lase lucrurile pe ultima sută de metri și să învețe să-și iubească mai mult corpul.

GEMENI:

Azi este o zi specială pentru tine pentru că te vei afla în centrul atenției. Ești centrul universului pentru persoana iubită și parcă azi îți arată mai mult ca niciodată cât însemni pentru el. Ești înconjurat de fericire și de dragoste.

RAC:

Nativii din această zodie vor fi puși într-o situație extremă azi. Spontani și mereu pregătiți de orice obstacol, reușesc să scape cu bine din aceste momente. Scapă ca prin urechile acului și dau dovadă că se pot descurca și în condiții de stres.

LEU:

Leii trebuie să-și urmeze instinctul și să pună în aplicare tot ce le trece prin cap. Chiar dacă oamenii din jurul lor nu-i susțin și îi demoralizează, nu ar trebui să-i ia în seamă pentru că sunt înconjurați de oameni care nu le vor binele și ar trebui să știe lucrul acesta.

FECIOARĂ:

Este posibil ca acești nativi să aibă unele probleme pe plan financiar, însă se va rezolva rapid această problemă pentru că prietenii îi sar în ajutor. Fecioarele au o dorință mare de muncă, însă nu ar trebui să exagereze.

BALANȚĂ:

În prima jumătate a zilei, acești nativi nu vor ava o stare de spirit foarte bună pentru că vor rata o întâlnire importantă. Este important să se calmeze și să accepte ajutorul celor din jur. Altfel, se vor afla în situații neplăcute.

SCORPION:

Scorpionii sunt energici și vor să rezolve mai multe lucruri în același timp. Tind să se amestece și în problemele altora ceea ce nu le va oferi o imagine prea bună. Este mai bine să se concentreze pe strictul necesar azi.

SĂGETĂTOR:

S-ar putea ca acest nativ să aibă o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață din cauza banilor. Este esențial să nu exagereze pentru că s-ar putea ca această discuție să degenereze. Ar trebui să se destindă în compania prietenilor.

CAPRICORN:

Acești nativi nu sunt în stare de nimic azi și ar trebui să nu se avânte la lucruri pe care nu le pot realiza. S-ar putea să existe și neînțelegeri la locul de muncă din această cauză. În a doua parte a zilei, s-ar putea să revadă pe cineva cu care nu s-a mai văzut de mult timp.

VĂRSĂTOR:

Această zi este favorabilă din punct de vedere al veniturilor. Se anunță câștiguri salariale și eforturi îți vor fi răsplătite în sfârșit. Totuși, vei fi puțin nemulțumit, însă trebuie să aștepți pentru că toate vin la timpul lor.

PEȘTI:

Nativii din această zodie tind să-și folosească energia în alte scopuri decât trebuie. Acest lucru îți poate afecta locul de muncă și relațiile cu ceilalți. Pe plan profesional, vei obține o sumă de bani considerabilă și vei simți în sfârșit că nu ai muncit degeaba.