Horoscop 14 septembrie 2015. Uite ce îti rezervă astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 14 septembrie 2015. Fecioarele încep ceva nou, Leii se uită înapoi fără mânie, iar Gemenii sunt stimulţai de fiorii dragostei.

13 sept. 2015, 14:30
Horoscop 14 septembrie 2015. Uite ce îti rezervă astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 14 septembrie 2015 – Berbec

Coincidentele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu il putem intelege, dar unele lucruri sunt atat de bine programate acolo sus, incat ne pot lasa fara cuvinte. Asta traiesti si tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit in locul potrivit. Dupa ce beneficiezi de el, incepi sa faci un intreg sir de asociatii de idei prin care iti dai seama ca ar fi fost de ajuns doar o clipa care sa nu te mai lase sa ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata aceasta minune daca te-ai fi abatut si un singur pas mai intr-o parte de la calea principala, dar ai avut noroc si ai prins exact valul care te ducea acolo unde esti acum! Totul ca intr-o sincronizare perfecta!

Horoscop 14 septembrie 2015 – Taur 

Nu trebuie sa excluzi pe cineva din grupul tau de prieteni doar pentru ca nu crezi in principiile sale de viata. Toti sunteti diferiti, in felul vostru, dar oamenii pot convietui perfect si asa, in unicitatea si originalitatea lor. Si tu esti mai altfel, deci cum te-ai simti daca cineva te-ar ignora doar pentru ca nu ai alte principii dupa care te ghidezi? Exista domenii care nu de discuta, pentru ca pot naste neintelegeri, cum ar fi convingerile religioase, politice, situatia materiala, preferintele culturale. Mai bine nu aduci vorba despre ele, ci cauti subiecte comune cu ei, chiar si banale, dar care nu nasc conflicte inutile.

Horoscop 14 septembrie 2015 – Gemeni

Iubirea te transforma, te face mai bun, te stimuleaza sa evoluezi in permanenta pentru a ajunge la perfectiune. Altfel te comporti cu jumatatea ta cand stii ca te iubeste asa cum esti, si vrei sa te descopere si mai mult, si mai profund, si din alte puncte de vedere. Azi scoti la iveala o latura a personalitatii tale pe care cel drag nu a remarcat-o inainte. E rezultatul unui indelungat proces de transformare personala, la care chiar el si-a lasat amprenta. Datorita lui, esti alt om acum, dupa cateva luni sau cativa ani de relatie, si simti nevoia sa-i arati partenerului ca el e direct responsabil de ceea ce ai devenit tu in timp.

Horoscop 14 septembrie 2015 – Rac

Ai avea doua cai de evolutie intr-un proiect la care iti aduci contributia, dar nu poti merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amandoua au si avantaje si dezavantaje, ca atare cantareste-le cu mare atentie, fara a lasa emotia sa decida in locul ratiunii. Vei alege varianta optima pentru tine, dar nu o vei pune in aplicare decat atunci cand vei fi sigur ca detii toate mijloacele si informatiile de a transforma o idee intr-o reusita. Pana atunci studiezi, analizezi, muncesti, ca sa fii sigur ca e calea cea buna!

Horoscop 14 septembrie 2015 – Leu

Arunca o privire inapoi pentru ca ai scapat din vedere o datorie abandonata care iti cere acum sa te ocupi urgent si de ea. Ai ignorat unele restante, ai tot amanat un anumit plan pana ce l-ai trecut complet pe linie moarta, dar azi e timpul sa rezolvi si acele aspecte uitate. Nu poti trece la etapele urmatoare ale unor proiecte daca nu lasi locul curat in urma ta, deci opreste-te din elan si vezi ce ai uitat cu voie sau fara voie printre amintiri. Repara, redreseaza, reaseaza lucrurile in ordine si abia dupa aceea te poti gandi la viitor, la noutati, la pasii urmatori.

Horoscop 14 septembrie 2015 – Fecioara

Pornesti o activitate noua care cere mult de la tine, nu neaparat un efort fizic, ci mai degraba unul mental, pentru ca te confrunti cu principii noi, cu un domeniu necunoscut inca sau cu o viziune complet diferita fata de cea dupa care te-ai ghidat inainte. E un fel de upgradare a intregului tau sistem de valori, fiind nevoit sa prinzi din zbor o alta viziune asupra proiectului la care iti aduci contributia. O viziune mai moderna asupra sensului de mers e necesara din cand in cand, deci adapteaza noului, fara sa i te opui. Efectele se vor vedea curand, dar mai ai de invatat, nu gluma!

Citeşte mai mult pe revista Teo