Horoscop 15-21 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

HOROSCOP: Nativa din Fecioară va avea multe de făcut în această perioadă, viaţa sentimentală şi situaţia ei financiară o vor lăsa fără energie.

15 feb. 2016, 06:21
Horoscop 15-21 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta se anunţă a fi una destul de plăcută pentru tine pe plan sentimental. Ai şansa de a cunoaşte oameni noi, de a putea compara şi de a alege într-un final ce ţi se potriveşte. Dacă eşti singură, cu siguranţă vei avea succes, dacă ai un iubit stabil e posibil să îi vezi acestuia mai mult defectele decât calităţile.

Va fi nevoie de muncă şi eforturi duble pentru a putea câştiga mai mulţi bani, însă nu trebuie să renunţi la visul tău. Încearcă să îţi duci la îndeplinire sarcinile pe care le primeşti la job, pentru a nu risca să ai probleme cu superiorii.

PEŞTI

Evită certurile pe cât posibil în aceste zile, nu e cazul să exagerezi în relaţia cu partenerul de viaţa sau în cea cu copiii. Te vei axa mai mult pe familie, în ultimul timp ai realizat mai bine că ea ar trebui să fie pe primul loc pentru tine. Cu toate acestea, nu lăsa ca atmosfera să fie încordată din cauza faptului că petreceţi mai mult timp împreună.

Nu vei fi deloc chibzuită în această săptămână şi îţi vei da seama de asta când va fi prea târziu. Munca multă de care ai parte te împinge de la spate să te mai şi răsfeţi din când în când, însă tu nu ştii când să te opreşti şi te vei trezi cu buzunarele goale.

BERBEC

Eşti din ce în ce mai atrasă de viaţa de familie şi îţi doreşti să schimbi ceva pe acest plan în viitorul apropiat. Încerci să te conectezi cu toţi cei dragi şi să păstrezi relaţiile cât mai apropiate. Dacă faci acest lucru doar cu rudele tale, e posibil ca partenerul de viaţă să aibă câteva reproşuri la adresa ta.

Nu crede în promisiunile care ţi se fac în această săptămână, mai ales dacă e vorba de bani. Încearcă să câştigi mai mult de una singură, orice colaborare în această perioadă îţi poate aduce un eşec, dar şi frustrări pe măsură.

TAUR

În această săptămână vor fi inevitabile tensiunile dintre tine şi partenerul de viaţă. Chiar dacă nu este în regulă ce se întâmplă între voi, este foarte important să eviţi să implici şi pe altcineva în certurile voastre. Cu cât opiniile sunt mai multe, cu atât va fi mai dificil de găsit o soluţie.

Vei avea parte de unele câştiguri neaşteptate în această săptămână, însă ai fi vrut mai mult. Nu uita că nemulţumitului i se ia darul, aşa că cel mai probabil altădată nu ţi se va mai întâmpla asta. Încearcă să te bucuri mai ales dacă cineva face eforturi pentru a te mulţumi!

Citeşte mai multe pe eva.ro