HOROSCOP 15-21 IUNIE: Bani, sănătate, carieră, dragoste

HOROSCOP 15-21 IUNIE: În această săptămână, berbecii se gândesc la vacanţă, balanţele văd lucrurile în alb-negru, iar leii îşi revăd vechi prieten. Citiţi previziunile pentru toate zodiile. 

14 iun. 2015, 16:13
HOROSCOP 15-21 IUNIE: Bani, sănătate, carieră, dragoste

BERBEC 21.03-20.04: Va petreceti mai tot timpul gândindu-va la vacanta ce ati planificat-o destul de aproape si va faceti si planuri pentru a termina totul la timp. Parca v-ati implicat in prea multe si acum timpul nu va mai ajunge. Intâlnirea cu niste rude, frati sau vecini va face o reala placere. Savurati-o in tihna.

TAUR 21.04-21.05: Nu puteti doar sa câstigati, câteodata mai si pierdeti. Fie ca este vorba despre finante sau doar de niste acte, nu faceti din asta sfârsitul pamântului. Erorile pot proveni din manipularea banilor sau din ratacirea hârtiilor. Incercati sa va adunati gândurile si nu veti mai gresi.

GEMENI 22.05-21.06: Veti experimenta câteva trairi ce va pun pe gânduri si chiar aveti senzatia ca va veti pierde cumpatul. Chei pierdute, rataciri de carti sau articole importante, ratati anumite intâlniri importante si, fara voia dumneavoastra, de la atâta stres acumulat, aruncati replici usturatoare. Calmati-va! Saptamâna viitoare totul revine la normal!

RAC 22.06-21.07: Faceti câteva cercetari si veti veni cu raspunsuri la câteva probleme mai vechi. In acelasi timp, sunteti inconjurati de un farmec aparte si o dorinta nebuna de a va imbunatati garderoba pentru ca va place sa mai vedeti in oglinda si câteva schimbari.

LEU 22.07-22.08: Intâlnirea cu un vechi prieten pe care nu l-ati mai vazut de demult va readuce in amintiri si lucruri placute. Este un moment prielnic pentru a ramâne in contact doar cu persoanele care va prilejuiesc momentele placute si cu care veti bârfi nestingheriti.

FECIOARA 23.08-22.09: In mod evident, va preocupa doar ceea ce va intereseaza iar oportunitatile care se ivesc nu sunt chiar de neglijat. Setea de lectura o veti potoli abia in weekend, când aveti timp pe saturate sa cititi orice va place. Mare atentie la un membru al familiei ce necesita o ingrijire speciala.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamâna aceasta totul vi se pare doar in alb-negru. Unde a disparut culoarea? Poate ati ratacit-o undeva printre multele gânduri pe care vi le faceti fara sa fie cazul sa va ingrijorati atât. Nu va pierdeti speranta. Dupa ploaie iese si curcubeul cu prima sclipire a Soarelui.

SCORPION 23.10-21.11: Poate starea tensionata pe care o resimtiti este cauzata doar de prea mult stres acumulat. Daca nici dupa o repriza buna de somn nu va incarcati bateriile, atunci este cazul sa va gânditi serios la o mica vacanta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti dornici sa va organizati mult mai bine si faceti tot felul de liste, cuprinzând bineinteles, si o groaza de cumparaturi necesare schimbarilor de decor din locuinta. Familia va sprijina si chiar va ajuta cu câteva idei salvatoare. Poate mai putin entuziasm la cheltuieli prea mari…

CAPRICORN 22.12-19.01: Atentia se indreapta mai mult spre timpul liber. Parca aveti chef doar de petreceri, plimbari si concedii. Sunteti implicati si in câteva evenimente pe care le veti petrece in familie si asta va preocupa cu prioritate. Mare atentie la ratacirea unor acte.

VARSATOR 20.01-18.02: Colegii de serviciu va sustin si va sprijina atunci când, fara sa fiti vinovati, va acuza cineva ca nu terminati la timp ceea ce vi s-a dat de lucru. Nu credeti ca a sosit vremea sa va aparati si singuri? Puteti sa o faceti fara probleme.

PESTI 19.02-20.03: Va bate gândul sa va redecorati casa si cereti sprijinul unor specialisti in domeniu. Ideile sunt stralucite insa trebuiesc sustinute si financiar. Inaintea unor decizii atât de importante, nu ar fi rau sa va consultati si cu restul familiei. In weekend primiti vizita unor rude indepartate.

Sursa: revistamagazin.ro