Horoscop 15 august 2015: Sănătatea contează cel mai mult

Horoscop 15 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 11:59
Horoscop 15 august 2015: Sănătatea contează cel mai mult

Horoscop 15 august 2015 – Berbec

Spune stop si porneste de maine intr-o cu totul alta directie decat inainte. Accepta ca exista si alte viziuni, si alte opinii, si alte unghiuri de vedere, pe langa al tau si, daca ti se pare ca suna promitator, preia-le imediat, pentru ca sunt in beneficiul tau. Poate fi ca o renastere, ca o perspectiva complet noua, intr-o lumina care iti convine de minune, deci numai de tine depinde sa pui punct aici unei atitudini gresite sau invechite, si sa alegi altceva. Imbraci o haina complet diferita, mult mai complexa, dar nu te mai intoarce la cea de pana mai ieri. Gata, esti altul!

Horoscop 15 august 2015 – Taur

Te preocupa mult alimentatia si acorzi o mai mare atentie la tot ce consumi. Esti pregatit, la nevoie, sa incepi un regim mai strict, din care sa elimini total anumite alimente. O faci ori pentru ca ti-o cere medicul, ori pentru ca simti tu nevoia sa te purifici dupa o perioada alimentara cam haotica, deci e momentul ideal pentru o cura de slabire sau de detofixiere. Daca nu aveai imboldul sa-i dai drumul, pentru ca spuneai ca nu ai suficienta vointa, profita acum! Ai ajuns in acel punct in care iti dai seama singur ca e cel mai bun lucru pentru tine, deci foloseste-ti vointa atat pentru a incepe, cat si pentru a te tine de acest program strict pana la capat. Ar fi bine sa fie un proces absolut personal, fara sa intervina si altii.

Citeşte şi Horoscopul detectivilor: Cum rezolvi o crimă, în funcţie de zodie

Horoscop 15 august 2015 – Gemeni

Starea ta psihica nu e tocmai buna, esti influentat de cineva trist din anturaj care te acapareaza cu probleme sale. Pentru ca te regasesti, cumva, in framantarile sale actuale, aluneci incet spre aceeasi zona emotionala negativa: depresie, teama, nemultumire, tristete. Daca starea ta e direct legata de povestile lacrimogene ale celui din fata ta, prefa-te ca nu le auzi sau macar nu mai incerca sa te pui mereu in pielea lui. Fiecare e cu norocul sau, la urma urmei, deci lupta cu aceste stari care nu te caracterizeaza. Nu cauta nod in papura cu orice pret, pentru ca vei gasi!

Horoscop 15 august 2015 – Rac

Ai grija la imaginea pe care o afisezi, pentru ca exista multi copii cu ochii pe tine, azi, si te vor lua ca exemplu. Ce spui tu, vor face si ei, cum actionezi tu, vor actiona si ei candva, deci n-ar strica sa-ti ajustezi cu multa precautie comportamentul, ca sa fii un exemplu bun! Devii indrumator pentru altii, pentru ca ceilalti vad in tine un deschizator de drumuri, deci asuma-ti acest rol cu incredere. da tot ce ai mai bun din tine pentru ca te vor urma si altii si trebuie sa fii sigur ca ai luat cele mai bune decizii. Esti capitan de echipa, esti sef de grupa, esti lider de opinie, esti calauza prin munti, deci priveste un pic in urma sa vezi cati te urmeaza cu incredere!

Horoscop 15 august 2015 – Leu

Ai mai multe planuri pentru perioada urmatoare, dar nu te poti concentra asupra ambelor in acelasi timp. Fa distinctie clara intre marile tale proiecte si nu te apuca de doua in acelasi timp, pentru ca stii cum se spune: nu fugi dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul! Greu va fi sa te decizi asupra unei singure directii, dar cand vei vedea ce bine inainteaza lucrurile chiar dupa primii pasi, vei avea garantia ca ai facut alegerea cea buna. Nu renunta la planul de rezerva, pentru ca, dupa ce-l vei incheia pe primul, te vei putea ocupa si de celalalt! Dar nu deodata!

Citeşte şi Zodii de care să te fereşti. Topul bărbaţilor care pun pe fugă femeile

Horoscop 15 august 2015 – Fecioara

Primesti un stimulent mai mult decat binevenit intr-un moment in care erai gata sa abandonezi un plan care nu te multumea prea tare. Cineva este alaturi de tine si iti spune ca se poate, ca e un proiect cu sorti de izbanda, iar sustinerea sa iti face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care sa te imbarbateze pentru ca slabiciunile din tine devin mai puternice decat vointa. Dar acum, iata, capeti iar curaj si energie si mergi mai departe depasind cu brio impasul ce te tinuse pe loc.

Citeste mai mult pe Revista Teo.