Horoscop 15 iunie 2015: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 15 iunie 2015: Nativii mai multor zodii au o zi mult mai aglomerata decat se asteptau, incepand saptamana cu o multime de sarcini de efectuat, fie pe plan profesional, fie personal. Nu toti vor gasi, insa, energia necesara pentru a realiza tot ceea ce li se cere, fapt care poate lasa loc unor discutii contradictorii.

15 iun. 2015, 05:37
Horoscop 15 iunie 2015: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic 15 iunie, luni

Berbecii refuza sa primeasca refuzuri ca raspuns la anumite solicitari, mai cu seama din partea unor colegi sau a unor rude apropiate. Acest lucru ii determina sa-si schimbe parerea fata de acestia, cu atat mai mult cu cat, din natura lor, Berbecii nu cer ajutor pentru orice nimic, ci doar in situatii cu adevarat dificile. Dinamica relatiilor se poate schimba in acest context, fragilizand chiar o legatura emotionala importanta din viata Berbecilor. Nativii acestei zodii ar trebui sa evite sa vorbeasca sub impulsul nervilor, al nemultumirilor, caci risca sa foloseasca cuvinte lipsite total de tact si sa supere peste masura anumite persoane care nu sunt responsabile de situatie neplacuta in care se afla acestia.

TAUR – horoscop zilnic 15 iunie, luni

Taurii sunt asaltati de informatii astazi. Vin din toate partile, atat din planul profesional, cat si familial. Nu dispun insa de suficient timp cat sa le asimileze, motiv pentru care exista posibilitatea ca la un moment dat sa se simta coplesiti, obositi si chiar satui. Daca se gandesc la prioritati, daca le evalueaza corespunzator, Taurii vor putea cerne informatiile fara sa ajunga la epuizare psihica inca de la prima zi a saptamanii.

GEMENI – horoscop zilnic 15 iunie, luni

Gemenii ar putea avea senzatia ca nevoile lor nu sunt luate in considerare de colegii de serviciu, dar asta doar din cauza faptului ca sunt destul de oscilanti in starea de spirit astazi. Spre norocul lor, prietenii apropiati si persoana iubita o sa le asculte nemultumirile si chiar vor sari in ajutorul nativilor din Gemeni, in functie de posibilitatile fiecaruia. Gemenii termina ziua constientizand ca anumite relatii sunt cu adevarat mult mai importante decat altele si ca acestea trebuie apreciata inaintea a orice.

RAC – horoscop zilnic 15 iunie, luni

Desi Racii sunt defel persoane rezervate, astazi reusesc sa se deschida mai mult decat se asteapta. Vorbesc despre nevoile si dorintele lor si vor avea placerea sa descopere cata bunavointa exista in jurul lor. Acest fapt le creste confortul si chiar le ofera un optimism de care nu s-au mai bucurat de multa vreme.

LEU – horoscop zilnic 15 iunie, luni

Leii sunt prea preocupati de sine astazi ca sa ii asculte pe ceilalti. Atitudinea egocentrista pe care o manifesta ar putea sa le aduca niste dezavantaje in mediul profesional. Li se cere sa munceasca in echipa, dar Leii au tendinta sa tina pentru ei informatii care ar trebui, de fapt, impartasite. Daca nu-si schimba atitudinea, Leii risca sa-si strice imaginea in mediul profesional.

FECIOARA – horoscop zilnic 15 iunie, luni

Desi vin cu o multime de argumente, Fecioarele simt ca mesajul lor nu este pe deplin inteles. Aceasta situatie apare mai cu seama pe plan personal. Un prieten apropiat, persoana iubita sau poate chiar cineva din familie pare sa nu asculte nativii din Fecioara, desi acestia incearca sa solutioneze o situatie tensionata, o problema recurgand la argumente. In loc sa se frustreze, Fecioarele ar trebuie sa constientizeze ca nu pot repara ceea ce altii nu vor sa repare!

Citeste continuarea pe Lyla.ro