HOROSCOP 15 IUNIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

HOROSCOP 15 IUNIE 2016: Citiţi previziunile astreale pentru fiecare zodie pentru miercuri.

14 iun. 2016, 12:55
HOROSCOP 15 IUNIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Acesta este un moment perfect pentru relaxare alaturi de prietenii tai. Fii cu un ochi pe cei minori – acestia pot dezvolta dorinte stranii si sa dobandeasca obiceiuri proaste sau prietenii discutabile. La un moment dat te vei afla intr-o companie nepotrivita tie fara sa iti dai seama.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
O lupta pentru libertate si independenta poate dezlantui furia in cadrul familiei. Metodele tale de lupta nu se vor baza pe forta. Este mult mai probabil sa apelezi la explicatii rationale, atacuri verbale si remarci sarcastice.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Incepi sa observi caracteristicile cele mai nepotrivite in rudele tale apropiate. Insa daca tu ii admiri pe unii dintre cei dragi tie, care nu au nici un scop, aceasta atracție se poate transforma in obsesie. Ceva destul de extraordinar se poate intampla pe drum. Fii rational!

RAC (22 iunie – 22 iulie)
Practicalitatea, logica si bunul simt vor merge mana in mana, facand loc unor ganduri obsesive si idei nerealiste. In timpul zilei ai putea fi vizitat de dorinte ciudate si anumite fantezii, care nu te reprezinta. In cele din urma vei realiza acest lucru. Pana atunci ai rabdare!

LEU (23 iulie – 22 august)
Astazi iti lasi slabiciunile la vedere. Atunci cand te gandesti ca iti arati puterea, genialitatea si originalitatea, iti arati de fapt slabiciunile. Tendinta ta de a demonstra ceva se va intensifica, mai ales daca nu te simti bine printre straini sau esti suparat.

FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Fii mai atent atunci cand practici auto-reflectia, meditatia, psihanaliza si reminiscenta. Astazi nu este timp pentru a pune accent pe impulsurile tale subconstiente. Ai putea fi usor pacalit de impulsuri indecente si ocazionale pentru nevoile tale reale.

BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Activitatile spontane ar trebui sa aiba prioritate in comparatie cu cele programate. Un inceput oficial al unui nou proiect nu este de dorit. Viitorul tau te cheama cu voce tare, dar ceea ce te asteapta pentru moment este posibil sa nu fie inca atat de clar.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Evita sa devii obsedat de obiectivele tale, riscul de a merge pe calea gresita sau a pierde simtul pentru moderatie este destul de mare. Daca nu iti este clar care sunt planurile de viitor, inca, ar trebui sa accepti sfatul celorlalti fara sa clipesti.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Dorinta ta de a vizita o tara indepartata, de a primi educatie sau de a-ti face un nou prieten este foarte relevanta si fireasca pentru tine. Cu toate acestea, in prezent astfel de ganduri pot dobandi un caracter ciudat si neasteptat de obsesiv. Viseaza, dar nu incerca sa iti realizezi visul imediat. Gandeste lucrurile bine inainte!

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Traditiile si obiceiurile vor trebui sa ia o pazua pentru moment. Astazi poti abandona responsabilitatile familiare. Noile contacte suna foarte bine pentru tine. Ar fi intelept din partea ta sa iti controlezi dorintele, inclusiv setea de experimente si pericole.

VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Prietenii si partenerii tai demonstreaza o tendinta spre un comportament si actiuni neobisnuite. Preferintele lor neconventionale si gusturile neortodoxe, fie te vor impresiona, fie te vor deranja. Esti capabil sa decizi singur!

PESTI (19 februarie – 20 martie)
O sarcina neobisnuita te va entuziasma foarte mult astazi. In cazul in care aceasta sarcina este de datoria ta profesionala directa, vei fi capabil s-ti petreaci toata ziua si chiar si cateva ore noaptea tarziu lucrand la ea. Astazi colegii tai vor incerca sa te incurce cu o ghicitoare, iar superiorul tau ti-ar putea da o sarcina unica. Fii puternic!