HOROSCOP 15 MAI 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie. Conjuncţia Venus-Mercur influenţează ziua

HOROSCOP: Pe 15 mai, conjuncţia Venus-Mercur în Berbec continuă să îşi exercite influenţa asupra noastră, aducând relaxare, veselie, făcându-ne prietenoşi şi deschişi. Să vedem cum influenţează acest aspect horoscopul zilei de 15 mai pentru fiecare din cele 12 zodii.  

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 10:51
HOROSCOP 15 MAI 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie. Conjuncţia Venus-Mercur influenţează ziua

Berbec

Astăzi, nu te interesează ca lucrurile din jurul tău să fie folositoare, ci vrei să fie frumoase. Simţi nevoia de frumuseţe şi armonie şi vei face astfel încât să le ai în apropierea ta. 

Taur

Astăzi, sunteţi şi mai previzibil decât de obicei. Orice glumă pe care o faceţi era ştiută de toată lumea de cel puţin un an, iar ideile pe care le credeţi originale sunt etichetate de toată lumea drept mari banalităţi. 

Gemeni

Unul dintre prietenii dumneavoastră vă ajută într-o problemă a cărei rezolvare vă va aduce multă bucurie. 

Rac

Mintea vă zboară undeva, departe, şi tare v-ar plăcea să o însoţiţi cu totul şi să părăsiţi pentru o vreme aceste locuri, într-o scurtă vacanţă de la tot şi toate. 

Leu

Vă regăsiţi pofta de joacă şi de distracţie. Începeţi să înţelegeţi că vine vara şi că în această perioadă cuvintele de ordine ar trebui să fie soarele şi distracţia, în nici un caz orele suplimentare la serviciu sau grijile pentru examene. 

Fecioară

Sunteţi cufundat în lectură sau în vizionarea unui film, iar acest fapt vă face să renunţaţi la toate celelalte sarcini pe care vi le-aţi asumat pentru această zi.  

Balanţă

Faceţi mai multe cheltuieli decât ar fi cazul, unele dintre ele total nejustificate. Nici dumneavoastră nu vă vine să credeţi pe ce aţi putut să daţi banii, atunci când ajungeţi acasă şi goliţi plasele. 

Scorpion

Din punct de vedere al sănătăţii, totul merge perfect. Nu vă mai supără nici măcar câte o problemă de cap. în concluzie, nu aveţi de ce să fiţi nemulţumit. Cel puţin dacă sunteţi un adept al principiului „sănătatea e mai bună decât toate“. 

Săgetător

Reprezentaţi compania ideală pentru o scurtă deplasare în afara oraşului, datorită bunei –dispoziţii constante. Aşadar, dacă vi se face o propunere în acest sens, nu cumva să o refuzaţi! 

Capricorn

Deşi aflaţi că aveţi de muncă şi astăzi, în ziua în care până şi Dumnezeu s-a odihnit, după ce a terminat cu facerea lumii, nu sunteţi deloc supărat. Dimpotrivă, vă apucaţi de lucru cu mult entuziasm şi aveţi toată ziua o dispoziţie foarte bună, pe care o transmiteţi şi celor din jur. 

Vărsător

Unul dintre membrii familiei vă impresionează prin devotamentul faţă de dumneavoastră. Se comportă aşa zi de zi, fără să facă prea mare caz de acest lucru, şi de aceea uitaţi de multe ori să vă arătaţi recunoştinţa. 

Peşti

Începeţi, în sfârşit, să aveţi inspiraţie şi în ceea ce priveşte banii. Revin vremurile bune, mergeţi la sigur în orice speculaţie, după ce aţi mirosit, cu nasul dumneavoastră versat, orice şansă de câştig.