Horoscop 15 noiembrie 2020. Super Luna Nouă în Scorpion: la orizont se arată puţină magie. Totul se poate schimba!

Horoscop 15 noiembrie 2020. Este ziua Super Lunii noi în Scorpion. Puţină magie se arată la orizont. Lumea se schimbă. Priveşte ce se întâmplă în jurul tău. Venus urmează să facă cuadratură cu Pluto, iar situaţia este de totul sau nimic.

RomaniaTV.net
15 nov. 2020, 01:16
Horoscop 15 noiembrie 2020. Super Luna Nouă în Scorpion: la orizont se arată puţină magie. Totul se poate schimba!
horoscop 26 noiembrie 2020

Horoscop 15 noiembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Gandeste-te la oameni dragi cu care nu te-ai mai auzit de ceva timp, suna pe cei pentru care simti ca vrei sa ii auzi si alege sa zambesti azi. indiferent ce greutati ai in viata, tu chiar ai un mod de a suci orice situatie spre beneficiul tau iar lumea ta emotionala are nevoie de mai mult suport decat i-ai dat in ultimul timp. Fii mandru de realizarile tale in loc sa te indrepti spre critica de sine. Nu totul este perfect, dar nici nu trebuie sa fie perfect ca sa fie frumos.

Horoscop 15 noiembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sa stii ca nu trebuie sa tii foarte strict de alegerile tale profesionale in fiecare minut al zilei, dar ar fi bine nici sa nu fii ranit incercand lucruri al carui moment nu este inca aici pentru ele. Incearca sa gandesti in avans, orgaizeaza-ti timpul si lasa-ti mintea sa se odihneasca dupa ce termini responsabilitatile zilnice. Organizat si focusat, vei fi pregatit pentru urmatorul pas inspirat.

Horoscop 15 noiembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca ai o fundatie puternica in inima ta, nu este nimic ce sa nu poti obtine, dar nu ar trebui sa iti ingropi emotiile care ies la suprafata. Permite-ti sa iti iei timp liber, sa ai grija de tine, de rutina ta si de tot dupa care tanjeste trupul tau. Respira profund, expira, relaxeaza-te cat de mult poti si curge in ritmul timpului in loc sa te impingi prea departe si peste limitele tale emotionale. Fii bland cu tine si lumea va fi si mai blanda la randul ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE 2020. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 15 NOIEMBRIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.
Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE 2020 Berbec

EU SPUN ADIO TRISTETII SI DRAMELOR

Ingerii iubirii vor ca tu sa stii azi ca tristetea si dramele din viata ta si-au avut intotdeauna radacinile in presupunerile pe care le-ai facut si in luarea lucrurilor la modul personal. Intregul Univers al controlului pe care incearca oamenii sa il exercite unii asupra celorlalti se bazeaza pe acest mecanism. Gandeste-te putin la acest lucru.

Horoscop zilnic DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE 2020 Taur

EU DEVIN UN MAGICIAN ALB

Ingerii iubirii vor ca tu sa stii azi ca intreaga magie pe care o posezi se bazeaza pe cuvintele tale si creezi tot timpul vraji prin opiniile tale. Tu poti vraji pe cineva prin ceea ce spui, dar la fel de bine il poti elibera de o vraja.

Horoscop zilnic DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE 2020 Gemeni

EU MA ONOREZ PE MINE INSUMI/INSAMI

Ingerii iubirii vor ca tu sa stii azi ca onoreaza barbatul sau femeia care esti. Asuma-ti riscul de a-ti manifesta visul. A actiona inseamna a trai plenar si a te exprima pe tine insuti pe aceasta lume, in toata spendoarea in care ai fost facut de Creator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, DUMINICA 15 NOIEMBRIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 15 NOIEMBRIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Repetitia genereaza perfectiunea

Repetitia este mama invataturii, spunea o vorba din popor. Acum, Fecioara Maria si ingerii vin sa-ti transmita mesajul ca repetitia sta la baza perfectiunii. Practica-ti pasiunea cu regularitate si vei deveni din ce in ce mai bun. Cere sprijinul ingerilor sa te ajute sa iti eliberezi programul, astfel incat sa poti exersa. Acesta este un mesaj pozitiv, ca tu sa petreci mai mult timp facand ceea ce-ti place. Poate fi vorba de capatarea unei noi abilitati la care poti deveni expert numai exersand. Sau poate ti-ai gasit misiunea de vindeca. Numai practicand vei putea sa iti imbunatatesti acest har.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Generozitate

Ti se cere sa incepi sau sa continui sa daruiesti. Nu neaparat bani, ci timp, bunuri, vorbe bune. Actul de a da genereaza sentimentul de abundenta. Iar acolo unde este abundenta, va veni si mai multa prosperitate. Cu cat vei darui mai mult, cu atat vei primi mai mult. Contribuie cu bucurie si daruieste din bunastarea ta, pentru ca si altii, la randul lor sa te urmeze. Gandeste-te la fericirea pe care o resimti atunci cand cineva se bucura de ceea ce iti daruiesti tu. Aceste sentimente profunde vor face lumea mai buna si plina de iubire. Permite-i Universului sa-ti daruiasca inapoi. Accepta ce-ti ofera si fii recunoscator pentru ce primesti.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

Credinta

Gandeste-te la toate miracolele la care ai fost martor in viata ta. Ai incredere ca Dumnezeu va continua sa faca minuni pentru tine. Fecioara Maria si ingerii iti sunt alaturi pentru a te ajuta si calauzi pe drumul tau. Credinta ta este factorul cheie si este important sa nu incetezi sa crezi. Urmeaza-ti inima si vor veni si rezultatele. Pastreaza-ti optimismul si vei atrage oportunitatile. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa inlaturile fricile si sa te ghideze pe drumul credintei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.