Horoscop 15 noiembrie 2021. Tensiuni în cuplu și dezamăgiri din partea unor persoane apropiate

Contextul astral al zilei este unul destul de complicat, plin de provocări. Fecioarele au parte de tensiuni în cuplu, în timp ce pe Săgetători îi dezamăgesc persoane la care nu s-ar fi aşteptat niciodată.

14 nov. 2021, 19:30
Horoscop 15 noiembrie 2021. Tensiuni în cuplu și dezamăgiri din partea unor persoane apropiate

Horoscop 15 noiembrie 2021 BERBEC

Un prieten îți solicită, azi, ajutorul şi eşti gata să laşi totul pentru a te ocupa de el. Pe plan profesional, pare că lucrurile nu merg chiar în direcţia pe care ţi-o doreşti. Sunt prea multe aspecte pe care nu le poţi controla. Dacă eşti singur, la orizont se întrevede o nouă cucerire. Spontaneitatea şi simţul umorului sunt principalele tale atuuri, în faţa cărora sexul opus nu poate rezista.

Horoscop 15 noiembrie 2021 TAUR

Situaţiile cu care te confrunţi azi nu corespund chiar dorinţelor tale. Cineva aşteaptă un răspuns de ceva vreme de la tine, dar încă eşti în imposibilitatea de a i-l putea da. Nu te stresa! Oferă-i-l atunci când vei fi pregătit. Comunicarea cu prietenii este foarte importantă azi. Atenţie! Evită să împrumuţi bani azi, indiferent de cât de apropiat este cel care ţi-i cere, mai ales  dacă este vorba de sume mari.

Horoscop 15 noiembrie 2021 GEMENI

Azi, încearcă să fii mai reţinut. Nu-ţi mai pune sufletul pe tavă cu uşurinţa cu care o faci de obicei. Şi, mai ales, nu da informaţii despre relaţia de cuplu. Aceste informaţii ar putea fi, la un moment dat, folosite împotriva ta. Sunt mulţi lupi în blană de oaie. Învaţă să fii mai circumspect.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 noiembrie 2021. O săptămână fabuloasă, cu multe schimbări

Horoscop 15 noiembrie 2021 RAC

Ai tendinţa să te grăbești, să tragi concluzii pripite și să tragi la răspundere oameni care nu au nicio vină pentru situaţiile cu care te confrunţi. Ai grijă să nu generezi nedreptăți pe care tot tu va trebui să le repari în perioada următoare. Trage aer în piept şi lasă timpul să treacă. Vei vedea că toate se vor rezolva de la sine.

Horoscop 15 noiembrie 2021 LEU

Este posibil să pice o înțelegere, să fie anulate anumite beneficii chiar în ultimul moment, iar acest lucru să te bulverseze mai mult decât te-ai fi aşteptat. Nu te demoraliza! Tot răul spre bine!

Horoscop 15 noiembrie 2021 FECIOARĂ

O ceartă cu partenerul de cuplu îţi poate strica întreaga zi. Poţi evita conflictul doar dacă mai laşi puţin de la tine, dacă eşti dispus la mici compromisuri. Crezi că are rost să arunci tot ce aţi construit pe apa sâmbetei din cauza unei neînțelegeri? Cheia este comunicarea. Nu fugi de ea! Nu ţine în tine, dar nici nu arunca cu reproşuri! Alege să comunici calm, fără ton ridicat.

Horoscop 15 noiembrie BALANȚĂ

Intuieşti foarte bine problemele, astfel că poţi ajunge până în miezul lor. Reuşeşti să înţelegi cauzele subtile şi să anticipezi nevoile altora. Poţi experimenta emoţii intense, care ţi-ar putea influenţa capacitatea de gândire şi comunicarea. Este o perioadă în care e necesar să fii deschis la nou, să renunţi la unele proiecte şi să iei în considerare altele care ţi-ar putea aduce mai multe oportunităţi.

Horoscop 15 noiembrie 2021 SCORPION

Astăzi, îndoiala şi nesiguranţa te copleşesc. Încearcă, totuşi, să-ţi păstrezi calmul şi umorul, mai ales în familie sau în cercul de prieteni. Foarte important! Nu lua nici o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţia cu familia, cu prietenii sau cu partenerul de cuplu, căci eşti tentat să te grăbeşti şi, nu peste mult timp, să vezi lucrurile într-o altă lumină şi să regreţi decizia luată acum.

Citeste si Zodiacul egiptean. Afla ce zodie esti si ce-ti rezerva viitorul! Vei fi uimit de acuratetea acestui horoscop

Horoscop 15 noiembrie 2021 SĂGETĂTOR

Azi, riscaţi să fiţi dezamăgiți tocmai de oamenii de la care nu v-aţi fi așteptat niciodată. E posibil ca unele situații să vă lase un gust amar, însă nu-i permite amarului să pătrundă în suflet. În loc să-i judeci pe ceilalți, focusează-te pe succesul personal. Nu peste multă vreme vei vedea că oamenii care au plecat din viața ta le-au oferit locul unor prieteni adevărați.

Horoscop 15 noiembrie 2021 CAPRICORN

E timpul să investești ceva mai multă energie în tine! Acordă-ți toată atenția pe care o meriți și fă-ți un cadou pe care îl dorești de multă vreme. Ţi-ai dedicat tot timpul celor apropiaţi, iar pe tine te-ai neglijat. Pentru a te ocupa în continuare de ei, ai nevoie de un reset.

Horoscop 15 noiembrie 2021 VĂRSĂTOR

Astrele te ajută să te deschizi către o înţelegere mai profundă a lucrurilor. Învaţă să cauţi informaţii, să pui întrebări, să cercetezi cauzele lucrurilor şi vei vedea că lucrurile se vor lipezi. Nu trebuie să-ţi fie ruşine pentru ceea ce nu ştii. Nimeni nu le ştie pe toate şi toată viaţa învăţăm.

Horoscop 15 noiembrie 2021 PEȘTI

Azi, te vei confrunta cu o situaţie dificilă. Va fi necesar să acţionaţi rapid şi hotărât, oricat de imprevizibil ar fi totul. Pentru nativii singuri, azi ar putea fi ziua cea mare, dar va fi necesar un minim efort şi din partea lor. Încercaţi să renunţaţi la tabieturi şi la toate ideile şi convingerile care vă împiedică să vă faceţi o relaţie.