Zodiacul egiptean. Afla ce zodie esti si ce-ti rezerva viitorul! Vei fi uimit de acuratetea acestui horoscop

Egiptenii credeau ca viata lor depide de semnul astrologic sub care erau nascuti. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un zeu egiptean.

14 nov. 2021, 07:55
Zodiacul egiptean. Afla ce zodie esti si ce-ti rezerva viitorul! Vei fi uimit de acuratetea acestui horoscop

Zodiacul egiptean este alcatuit din 12 semne. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un zeu egiptean. Acesti zei sunt meniti sa-i ajute pe cei nascuti sub un anume semn astrologic. Ei ofera nu doar ghidare, ci si talente si protectie. Egiptenii credeau ca viata lor depide de semnul astrologic sub care erau nascuti.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021. Runele anunţă frământări, consilii de familie şi gheaţă subţire
Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)
Este primul semn al zodiacului si semnifica capacitatea de a o lua de la capat. Cei nascuti sub acest semn sunt, de obicei, pasionali. Le place sa-si traiasca viata cat mai bine cu putinta. In mod normal evita altercatiile si conflictele cu ceilalti.

Sunt compatibili cu Set si Amon-Ra.

Amon-Ra (8-21 ianuria, 1-11 februarie)
Este cel de-al doilea semn al zodiacului. Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte buni lideri. Au incredere ca stiu ceea ce au de facut. Dau tot ce au mai bun in orice situatie, motiv pentru care pot fi exemple pentru ceilalti. Sunt foarte buni motivatori pentru ca pot avea succes in schimbarea vietilor celorlalti.

Sunt compatibili cu Nil si Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)
Sunt cele mai mamoase persoane ale zodiacului. De obicei au grija de ceilalti. Se bazeaza pe logica atunci cand iau o decizie si considera partea practica a unui lucru inainte de a trage vreo concluzie. Cei nascuti sub acest semn se descurca foarte bine ca avocati/ procurori sau ca profesori.

Testul runelor îţi spune ce te aşteaptă în viitor. Succes fulminant, fericire orbitoare sau, dimpotrivă, tristeţe năucitoare?
Geb (12-19 februarie, 20-31 august)
Persoanele nascute in acesta perioada sunt foarte intuitive. Iau decizii in functie de ceea ce simt ca este corect. Sunt, totodata, atenti la mediu si la ce se intampla in lume.  Nu se simt bine atunci cand lucrurile merg prost.

Sunt compatibili cu Horus si Set.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)
Cei nascuti sub semnului lui Osiris pot avea doua tipuri de personalitate. Una este partea plina de incredere care va face orice pentru a-si atinge visele in vreme ce partea cealalta este vulnerabila. Pot fi usor de ranit. Sunt, de obicei, energici si se pun pe picioare dupa ce au ajuns la pamant.

Sunt compatibili cu Isis si Thoth.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri