HOROSCOP 15 OCTOMBRIE: Vărsătorilor, atenţie la astenia de toamnă!

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE: Ce v-au retzervat astrele la mijlocul lunii octombrie. 

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 13:31
HOROSCOP 15 OCTOMBRIE: Vărsătorilor, atenţie la astenia de toamnă!

Horoscop 15 octombrie 2015 – Berbec

Tristetea s-a infiltrat in sufletul tau din cauza unor animozitati aparute in cuplu. Persoana iubita nu e pe aceeasi lungime de unda, ci priveste la relatia voastra cu oarecare raceala, neincredere, pesimism. Treceti, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastra, tocmai de aceea trebuie sa dai dovada de imensa toleranta. Lasa deoparte reprosurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorba care nu-ti place, si incearca sa-i accepti toanele trecatoare. Si tu le ai pe ale tale, deci trebuie sa gestionezi situatia cu tact si enorma intelegere! Va trece, dar momentan doare.

Horoscop 15 octombrie 2015 – Taur

O solutie practica vine exact cand aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat in practica acest sfat, pentru ca va rezolva cu bine o situatie dezechilibrata. Ca e o aprobare la o cerere oficiala prin care ti se face dreptate, ca e o informatie de care aveai nevoie si care nu-ti era accesibila inainte, ca e intalnirea unei persoane care va juca un rol decisiv in proiectele tale ajunse in impas, vei primi acest dar de sus cu bratele deschise si inima larga, convins ca e un semn ceresc, ca e colacul de salvare trimis catre tine. Daca tot ti se ofera, nu cauta nod in papura, ca sa vezi ce se ascunde in spatele bunelor intentii care se vad la suprafata.

Horoscop 15 octombrie 2015 – Gemeni

Nu esti foarte convins daca merita sa te implici si tu intr-o activitate colectiva despre care cei din jur vorbesc intruna. Ceva iti spune ca nu ai nimic bun de castigat de aici, ci doar ai tine cuiva companie. Daca tu consideri ca a face doar act de prezenta in viata altuia este suficient de important, vei participa si tu cu ceea ce stii sau poti, desi sufletul tau e in cu totul alta directie. Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alaturi acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuti cum stii mai bine, ii tii companie, dar nu esti incantat de ceea ce vrea el sa obtina. Prefa-te ca tii cu el in totalitate, pentru ca de asta are nevoie: de sustinere.

Horoscop 15 octombrie 2015 – Rac

Fa o pauza din ritmul alert in care esti prins, pentru ca, momentan, esti demoralizat si demotivat. Te simti vinovat pentru cine stie ce greseala, desi nu ai merita sa te privesti atat de sever. Inainte de a duce mai departe ce ai inceput, cauta sa-ti ierti propriile erori, sa repari ceea ce te nemultumeste, pentru ca sta in puterea ta sa faci asta. Nu-ti mai gasi doar vini si defecte, chiar daca nu ai facut totul perfect, asa cum ai fi dorit, ci intelege ca om esti si tu si mai poti gresi din cand in cand. Chiar si greselile au rolul lor: acela de a te obliga sa iei masuri ferme, sa pui mana pe unelte si sa faci totul mai bine. Lucrurile bune apar dupa ce initial ai facut zeci de greseli.

Horoscop 15 octombrie 2015 – Leu

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat care acum iata, se deschide in fata ta ca o noua provocare interesanta. Tocmai pentru ca stiai ca va avea loc, te-ai pregatit suficient de bine si teoretic, si sufleteste, ca sa-i faci fata cu brio. Te implici trup si suflet in acest episod palpitant si-ti place ceea ce se prefigureaza la orizont. Esti constient ca e cale lunga pana la rezultatele visate, dar ceea ce ai inceput e precum constructia unei case: acum ai turnat temelia si apoi incepi sa zidesti totul caramida dupa caramida pana ajungi la scopul cel mare. Va dura, dar va iesi bine!

Horoscop 15 octombrie 2015 – Fecioara

Vestea care ajunge azi la tine te cam intristeaza, deoarece are la baza un neadevar. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tenta oficiala, si suferi alaturi de cel infrant de un verdict. Nu sta in puterea ta sa-l ajuti sa indrepte lucrurile, ci ajunge doar sa-i ridici moralul ca sa depaseasca socul initial. Uneori, justitia nu e chiar atat de justa cum ar trebui sa fie, ci se mai castiga victorii si pe suferinta altora, si e normal sa fii revoltat alaturi de cel care are astazi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecti.

Citeşte mai mult pe revista Teo