HOROSCOP 16 aprilie 2014: Tensiuni la serviciu, nu semnaţi documente

HOROSCOP 16 aprilie 2014. HOROSCOPUL ZILEI de 16 aprilie 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Mai jos afli cum va fi ziua de 16 aprilie 2014 pentru fiecare zodie, conform eastrolog.ro :

16 apr. 2014, 03:18
HOROSCOP 16 aprilie 2014: Tensiuni la serviciu, nu semnaţi documente

HOROSCOP 2014 16 aprilie Berbec: Astazi nu este indicat sa semnati documente oficiale sau sa va ocupati de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Nu va lasati demoralizat si nu renuntati la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata va ajuta sa depasiti toate dificultatile.

HOROSCOP 2014 16 aprilie Taur:  Dimineata aveti parte de cateva momente mai incordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reusiti sa lamuriti repede neintelegerea. Va sfatuim sa petreceti dupa-amiaza in familie.

HOROSCOP 2014 16 aprilie Gemeni: Sunteti indispus din cauza ca vi se anuleaza o delegatie. Nu este cazul va faceti griji, este doar o amanare si nimic mai mult. Ar fi bine sa va ocupati de problemele financiare. Relatiile cu partenerul de viata parcurg o perioada favorabila.

HOROSCOP 2014 16 aprilie Rac: Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastrati-va calmul si incercati sa gasiti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Evitati discutiile in contradictoriu.

HOROSCOP 2014 16 aprilie Leu: Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca riscati sa nu le faceti fata. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. S-ar putea sa pierdeti sume importante. Daca intentionati sa plecati intr-o calatorie, verificati cu atentie bagajele si masina!

HOROSCOP 2014 16 aprilie Fecioară: Va recomandam sa amanati activitatile care necesita tact si putere de concentrare. Spre seara, primiti un cadou de la o ruda mai in varsta.

HOROSCOP 2014 16 aprilie Balanţa: Deveniti irascibil din cauza ca nu reusiti sa va respectati programul. Daca nu va controlati nervozitatea, riscati sa aveti neplaceri, atat la serviciu, cat si acasa. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor cu adevarat importante. Cu banii nu stati prea bine, dar sunteti inca departe de o criza financiara. Fiti mai atent la cheltuieli!

HOROSCOP 2014 16 aprilie Scorpion:  Dimineata s-ar putea sa fiti putin deprimat si sa va simtiti lipsit de vlaga. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Impreuna cu persoana iubita puteti rezolva o problema importanta. Menajati-va sanatatea si odihniti-va mai mult!

HOROSCOP 2014 16 aprilie Săgetător: Dimineata s-ar putea sa fiti putin deprimat si sa va simtiti lipsit de vlaga. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Impreuna cu persoana iubita puteti rezolva o problema importanta. Menajati-va sanatatea si odihniti-va mai mult!

HOROSCOP 2014 16 aprilie Capricorn: Nu este o zi favorabila activitatilor intelectuale. Va cam lipseste inspiratia si nu reusiti sa terminati o lucrare importanta. Va sfatuim sa fiti mai prudent la serviciu, altfel riscati sa aveti discutii aprinse cu colegii. Evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP 2014 16 aprilie Vărsător: Se pare ca nu va puteti respecta programul din cauza unor evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va puneti prea mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa aveti parte de o dezamagire. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa asteptati zile mai bune.

HOROSCOP 2014 16 aprilie Peşti: Sunteti indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu va faceti probleme, toanele sefului vor trece curand! Va recomandam sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro