Horoscop 16 Aprilie 2015: Peştii pot fi judecaţi greşit

Horoscop 16 Aprilie 2015: Peștii pot fi judecați greșit de partenerul de cuplu, iar Taurii pot primi o ofertă avantajoasă de muncă, potrivit Bewoman.ro.

15 apr. 2015, 11:56
Horoscop 16 Aprilie 2015: Peştii pot fi judecaţi greşit

Horoscop Berbec 16 Aprilie 2015

Puteți obține rezultate excelente dacă aveți o echipă performantă. Mai mult decât atât, nu riscati activele dvs. în investiții majore. În dragoste, persoana iubită vă propune ceva foarte romantic.

Citeşte şi Horoscopul iubirii: De cine se îndrăgostesc zodiile
 
Horoscop Taur 16 Aprilie 2015

Momentul astral este favorabil pentru un nou loc de muncă sau pentru o nouă afacere. Dacă sunteți în căutarea unui job, vi se deschid noi posibilități. La nivel emoțional, simțiți ceva foarte special și diferit pentru cineva care tocmai a apărut în viața dvs.
 
Horoscop Gemeni 16 Aprilie 2015

Visați la anumite modificări importante în activitățile dvs, pe care în prezent nu vi le puteți permite. Pentru a fi împăcat, ar trebui să căutați alternative fezabile și în concordanță cu obiectivele dvs. În iubire, nu prea vă înțelegeți cu partenerul dvs din cauza unor probleme destul de delicate.

Citeşte şi Horoscop: Verbul care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Horoscop Rac 16 Aprilie 2015

Nu lăsați grijile sau preocupările dvs să vă nimicească. Luați-vă cât timp aveți nevoie pentru a găsi soluții sau cereți ajutor. La nivel emoțional, relația dvs este puternică și va rezista oricărui atac violent.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.